-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 21

Gražuolė kalaitė Diva ieško namų

Štai - mažoji gražuolė, 5 mėn. šunytė Diva. Rimtam žmogui - rimtas šuo. Savo gracija šunytė gali pavergti bet kurio žmogaus širdį. Tikra karalaitė. Ar jaučiat, kad ji skirta tik...

Štai - mažoji gražuolė, 5 mėn. šunytė Diva. Rimtam žmogui - rimtas šuo. Savo gracija šunytė gali pavergti bet kurio žmogaus širdį. Tikra karalaitė. Ar jaučiat, kad ji skirta tik jums???

Įsižiūrėkit į šitas nevaikiškai gilias akytes... Ką jose pastebėjote? Ištikimybę? Draugystę? Išmintį? O gal visas šias savybes ir dar begalę kitų? Gal norite pasidalinti savo mintimis ir įspūdžiais? Informuokit, rašykit, sakykit... būtinai išklausysim.

O kol kas mažulė laukia savo vienintelio ir nepakartojamo šeimininko/šeimininkės, tvirtėja, tyrinėja pasaulį ir auga (užaugus turėtų būti vidutinio ūgio, yra gražių, ilgų kojyčių ir liekno, sportiško kūnelio. Maistui neišranki. Tyli, nelojanti, puikiai tinka gyventi bute, draugauja su kačiuku (kartu žaidžia). Paskiepyta kompleksiniu skiepu.

Jei esate pilnametis, atsakingas žmogus ir mylite gyvūnus, tvirtai apsisprendėt įsigyti gyvenimo draugę dešimčiai metų o gal ir daugiau, turite sąlygas laikyti gyvūną ir juo rūpintis, maloniai prašau susisiekti su manim telefonu arba nurodytu el. paštu. Na o mūsų grožį galite įvertinti patys.

Vietovė: Vilnius
Šeimininko telefonas: 8 60616255
Šeimininko el. paštas: angel_ltu@yahoo.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius