-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 05 19

Gražuoliai, išgelbėti iš garažo, ieško namų!

Šešių mažylių kompanija buvo rasta garaže. Jų laukinukė mamytė išėjo ir negrįžo (galbūt pateko į bėdą), o mažyliai liko vieni kovoti už vietą po saulę. Gerai, kad šalia dirbantys...

Šešių mažylių kompanija buvo rasta garaže. Jų laukinukė mamytė išėjo ir negrįžo (galbūt pateko į bėdą), o mažyliai liko vieni kovoti už vietą po saulę.

Gerai, kad šalia dirbantys žmonės pamaitindavę jų mamą, žinojo apie šiuos mažylius ir pamatę, kad liko be mamos, nedelsiant pradėjo ieškoti pagalbos. Ir surado! Du mažylius priglaudė jų pažįstami, o likę keturi atkeliavo į „Naminukų“ globą, kur po grožio ir švaros procedūrų per kelias dienas neatpažįstamai pasikeitė: iš tepaluotų garažinių murziukų virto žaviais pūkuotukais, kuriuos nors ant pagalvėlės dėk.

Kačiukams maždaug 2 mėn., jie jau „nuparazitinti“, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute, savarankiškai ir su apetitu valgo, todėl yra visiškai pasiruošę keliauti pas gerus šeimininkus. Vadoje yra trys katytės ir vienas katinėlis (baltas su rainom dėmelėm), dar šiek tiek drovūs naujų žmonių kompanijoje, bet greit adaptuojasi.

Jei galite vienam iš „garažinukų“ padovanoti namus, skambinkite į „Naminukus“ 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, rašykite žinutę).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius