-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 23

Gražuoliai Simba su Braške ieško namų!

Braškė su Simba nuo 2 savaičių laiko augo be mamos. Tiksliau su mama, tačiau ne su tokia, kokia įsivaizduojame mažus kačiukus. Tąkart „Naminukams“ paskambinusi mergina pranešė,...

Braškė su Simba nuo 2 savaičių laiko augo be mamos. Tiksliau su mama, tačiau ne su tokia, kokia įsivaizduojame mažus kačiukus. Tąkart „Naminukams“ paskambinusi mergina pranešė, kad Salininkuose, pašiūrėje rado kačiukus, prie kurių jau kelias dienas nematyti jokios suaugusios katės. Jau ne pirmą kartą į pagalbą atskubanti rūpestingoji Greta sutiko padėti šiems mažyliams ir priėmė į savo namų globą išgelbėdama jiems gyvybes.

Ir štai šiems be galo žaviems „spirgiukams“ dabar maždaug 1,5 mėn., jie jau savarankiškai valgo ir naudojasi kraiko dėžute.

Braškė – labai draugiška, švelni, prisirišusi prie žmogaus katukė. Tik atsisėsi ir ji jau žiūrėk kur nors šalia, o geriausiai – ant kelių, įsitaisys ir paleis savo „motoriuką”. Jeigu gulėsi, tai atsiguls šalia veido. Kai buvo dar mažesnė ir nemokėjo užšokti ant sofos, tai lipdavo savo globėjai kelnėmis į viršų, kad tik įsitaisyti kuo arčiau. Tai katytė, kuri žmogaus rankose buvo praktiškai nuo tada kai gimė, todėl jaukumas ir pasitikėjimas iš jos pusės garantuotas.

Simba – švelnus, mielas kačiukas. Jis santūresnis už sesutę Braškę, bet jam irgi labai reikia žmogaus. Jeigu tik paimi ant rankų, tai „motoriukas” įsijungia pilnu pajėgumu, pilvelis į viršų ir „kaifuoja“! Didysis Simbos charakteris pasireiškia, kai pasirodo maistas, tada jame pabunda tikras žvėris: ir sesę apurzgia (žinoma, Braškė nenusileidžia), taip pat rodo žaibiškos vagystės sugebėjimus iš žmogaus lėkštės – tik nusisuk ir koldūnas ar koks makaronas Simbos žandukuose.

Jei norite ir galite Braškei arba Simbai suteikti namus, skambinkite jų globėjai Gretai 8 682 41750 (Vilnius).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius