Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 28

Gražuolis 2 mėnesių Spirgis ieško namų

Sulaukėme skambučio, apie tai jog kelias dienas gatvėje žmonėms ramybės nedavė mažutis, išalkęs, murzinas kačiukas, kuris nuolat verkė kviesdamas pagalbą. Radusi jį moteris...

Sulaukėme skambučio, apie tai jog kelias dienas gatvėje žmonėms ramybės nedavė mažutis, išalkęs, murzinas kačiukas, kuris nuolat verkė kviesdamas pagalbą. Radusi jį moteris pagailėjo ir įkurdino kartoninėje dėžutėje, pamaitino ir padėjo laiptinėje, kad nešaltų, nes griežti nuomojamo buto šeimininkai užginė neštis į namus.

Tačiau visi suprantame, kad laiptinėje tokie gyventojai nelieka nepastebėti ir dažniau sukelia ne kaimynų gailestį, o pyktį. Todėl esame dėkingi Indrei, kuri ne pirmą kartą atsiliepia į „Naminukų” pagalbos šauksmą. Ji sutiko mažylį, kurį praminė Spirgiu, priimti į laikiną ir saugią globą.

Iš pradžių Spirgis priminė tepaluotą mechaniką, dabar- mažylis jau švarus, kvepiantis, prižiūrėtas, pašėlusiai juokingai žaidžia ir ieško tikrų namų! Spirgiui maždaug 2 mėnesiai, jis tvarkingai naudojasi kraiko dėžute, mėgsta žmogaus draugiją, skaniai pavalgyti ir turi savo kiečiausią ginklą- dideles, užburiančias „elektrines“ akytes.

Jei šios akys užbūrė ir Jus, jei norite ir galite šiam žaviam katinėliui padovanoti tikrus namus, skambinkite Indrei 8 659 02205 arba „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius)!

P.s. tvirtai apsisprendusiems transportą pasistengtume suorganizuoti ir į kitus miestus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius