Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 06 12

Greisė ir Lili: prašymas padėti išgyventi

Vakar, birželio 11 d., sulaukėme skambučio su pagalbos prašymu. Dituvoje prie statomo namo atklydo dvi išsekusios stafordšyro kalytės. Žmonės kreipėsi į gyvūnų globos...

Vakar, birželio 11 d., sulaukėme skambučio su pagalbos prašymu. Dituvoje prie statomo namo atklydo dvi išsekusios stafordšyro kalytės. Žmonės kreipėsi į gyvūnų globos organoizacijas, bet pagalbos niekur nesulaukė - buvo atsisakyta priimti nuo bado vos stovinčias ant kojų šunytes.

Nors neturime nei kur laikyti ir esame nepajėgūs visapusiškai pasirūpinti tokiais šunimis, negalėjome pasakyti ne. Laisvą būdą turėjome tik vieną, tad vyriškis, kuris kreipėsi pagalbos, per porą valandų iš plokščių pagamino dar vieną, atvežė, kad abi kalytės turėtų pastogę.

O kalytės, greičiausiai mama su dukra, buvo tokios išsekusios, kad nebepajėgė pačios paeiti, į mašiną nunešėme ant rankų, į voljerą sunešėme glėbiuose. Pasitarę su veterinaru skubėjome virti košės, siūlėme vandens. Dideliam mūsų džiaugsmui abi noriai valgo ir laka, o vakare jau pajėgė atsistoti.

Šiuo metu svarbiausia padėti joms sustiprėti: reikia virti košes ir maitinti kas dvi valandas. Reikalingi vitaminai organizmo stiprinimui.

Gyvunėlių turime apie penkiasdešimt, o pagalbininkų tik porą žmonių, kurie ne visada gali atvykti. Tad rūpintis viskuo tenka vienai Galinai - tai labai sudėtinga ir sunku.

Todėl tikimės Jūsų, mielieji pagalbos, nepalikite mūsų bėdoje.
Reikalinga finansinė parama, kad galėtume kokybiškai maitinti ir pasirūpinti kalyčių sveikata.

Dėkojame už Jūsų supratimą. Taip pat dėkojame jaunai šeimai, kuri neliko abejinga ir pasirūpino į bėdą patekusiais gyvūneliais.

Tel. 8 614 36617; 8 679 33308.

Mūsų rekvizitai:
VŠĮ „Būk mano draugas“
Įm. kodas 302639996
Paramos sąskaita LT977300010127500736
AB „Swedbank“

Užsienio gyventojams, kurie nori paremti gyvūnus:
LT977300010127500736
SWIFT/FT/BIC kodas HABALT22
Banko kodas 73000

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius