Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 11

„Grindos“ vilkės: ar tikrai jos nusipelnė mirties? (nuotraukos)

Toks jau žmonių pasaulis- daug čia abejingumo, neatsakomybės, neapykantos. Žmonės dažnai nebemoka vertinti gyvybės. O už tai kenčia silpnesni.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Toks jau žmonių pasaulis- daug čia abejingumo, neatsakomybės, neapykantos. Žmonės dažnai nebemoka vertinti gyvybės. O už tai kenčia silpnesni.

Dėl šių priežasčių sanitarinėje tarnyboje šiuo metu kali net kelios vilkės. Kantrios, nepaisant išdavysčių- vis dar pakančios žmogui. Žvelgia savo protingomis akims tiesiai ir lyg tyliai prašo: „Padėk man iš čia ištrūkti. Juk žinai, kad vilkai- patys ištikimiausia, patys prieraišiausi. Tokia būsiu Tau, manasis gelbėtojau''.

Taigi, Žmogau, pasižiūrėk kiekvienai jų į akis- gal išgirsi tą laisvės troškimą. Gal pajusi, kiek skausmo toje gyvybėje, pakliuvusioje į ‘'Grindos'' kalėjimą. Kiek nerimo, jaučiant į nugarą alsuojančią mirtį. Kiek nevilties, užuodžiant iš sanitarinės tarnybos šaldytuvų sklindantį sustingusių brolių šaltį....

Pažiūrėk į kiekvieną jų- ar tikrai jos to nusipelnė?

Nr.713 (1 nuotr.) - Vilkė Aza - penkerių metų. Didžiausias jos „trūkumas'', kad dabar ji laukiasi vaikučių. Nors ji ir turi čipą, bet šeimininkui ji greičiausiai neberūpi, nes klaidžiojo vieniša gatvėmis, prašė praeivių pagalbos. O su šeimininku susisiekti nebepavyksta - nekelia ragelio. Nežinia, koks Azos gyvenimas buvo ligšiol, bet dabar ji- sanitarinėje tarnyboje, kur pasaulį greitai išvys jos vaikučiai - mažieji Azos vilkiukai. Išgyventi mažyliams ten - menki šansai dėl mirtinų virusų ir dėl ‘'valdiškos'' priežiūros. Na gal yra žmonių, kurie galėtų pasiūlyti nuostabiai, puikiai, gerai Azai kitą išeitį ir saugius namus?

Nr.659 (2, 3 nuotr.) - O koks jos trūkumas? Vilkė Kalibra šuniukų nesilaukia. Nes ji sterilizuota, naminė. Bet likimas - toks pats kaip ir Azos - ji sanitarinėje tarnyboje, tyliai laukia sunaikinimo... Už ką? Kodėl šeimininkai buvo tokie neteisingi?

Nr.722 (4 nuotr.) - Amira... vilkiškos prigimties, jaunutė.... ligšiol žinojo, kad žmogui galima padėti galvą ant kelių ir ilgai ilgai žiūrėti į jį. Nes Amira tokia - pasitikinti žmogumi, negalinti be jo. Deja, žmogus to neįvertino. Pasakė, kad jau dabar išvyksta į užsienį ir taškas. Amiros kameros durys užsitrenkė...

Taigi visos vilkės turi vardus. Vadinasi, turėjo ir šeimininkus. Dabar- tik laukimas ir viltis, kad kažkas pasikeis į gera.

Skambinkite, jei žinote išeitį šioms nuostabioms būtybėms. Atvažiuokit susipažinti: Sanitarinė tarnyba ‘'Grinda'', L.Giros 131, Vilnius. Tel: 8-5-2736188

Papildomas tel.pasiteiravimui: 8-620-84464 Lina

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius