Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 01 04

Grynaveislė vokiečių aviganė ieško naujų namų, nes papjovė visas vištas

Trumpai apie labai liūdną ir skaudžią situaciją. Vokietukė gyvena prie nuosavo namo. Gaila, šeimininkai neturi galimybių jos suvaldyti ir sukontroliuoti, kad ši nepaspruktų...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Trumpai apie labai liūdną ir skaudžią situaciją. Vokietukė gyvena prie nuosavo namo. Gaila, šeimininkai neturi galimybių jos suvaldyti ir sukontroliuoti, kad ši nepaspruktų pjauti vištų. Visi kaimynų naminiai paukščiai papjauti. Vokietukės šeimininas atlygino padarytus nuostolius, tačiau buvo iškeltas ultimatumas: „kad šunio čia nebūtų“. 

Žodžiu, yra kaip yra. Ne pirmas ir nepaskutinis šuo vištas pjauna. Reikalingas voljeras, aptverta teritorija ir kad paukščiai nekištų snapų į kaimyno daržą.

Vokietukė su dokumentais, labai draugiška, sterilizuota, paskiepyta, 3 m. amžiaus. Draugiška, myli vaikus, judri, energinga ir protinga. Tik va tos vištos.. 

Jei esate pasiryžę priimti naują didžiulį ir draugišką šeimos narį bei esate tikri, kad susitvarkysite su Vokietukės ydomis, skambinkite, rašykite:

865057888; 861558898; 868973782.
info@rainiukas.lt
www.rainiukas.lt

P.S. Kol kas įdėta panašios vokietukės nuotrauka – kitos neturime. Aprašyta Vokietukė yra standartinės išvaizdos – nuostabi gražuolė – puikios sveikatos būklės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius