Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 03

Heteras: akelė lyg dangus, akelė lyg žemelė

Labai didelė įvairovė pas mus atkeliaujančių gyvūnėlių. Įvairiems skoniams, kaip sakoma. Vieni labai panašūs į kurią nors veislę, kiti vienetiniai ir nepakartojami. O kai kurie...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Labai didelė įvairovė pas mus atkeliaujančių gyvūnėlių. Įvairiems skoniams, kaip sakoma. Vieni labai panašūs į kurią nors veislę, kiti vienetiniai ir nepakartojami. O kai kurie tokie išskirtiniai, kad galima tik stebėtis Motulės Gamtos kūrinėliu. Vieną tokį nepaprastą, labai įsidėmėtiną šunelį ir norime jums parodyti.

O mes turime keturkojį stebukladariuką, atvykusį iš karantinavimo tarnybos. Jis turi didelę galią savo žvilgsniu kilnoti žmogų nuo vieno metų laiko į kitą. Ir visą tai vis daro tiesiog akimirksniu, smagiai šokinėdamas aplinkui ir skvarbiai žvilgtelėdamas tau į akis. Pagalvojote, kad tokių dalykų nebūna? Ogi, atvykite susipažinti su Heteru ir patys pamatysite. Pasižiūrės jis į jus savo žydros akytės tyrumu ir pasijusite lyg šiltėjančio pavasario dangų išvydę, tokį skaidrų ir beribį. Tada Heteras šoktels į šoną ir įsmeigs į jus rudą žvilgsnį, pamatysite tamsiais rudeniškais lapais nudengtą žemę, merkiamą šalto lietaus. Vykstelėjęs uodegėlę šunelis pasisuks dar kartelį ir prieš jūsų akis nuvilnys mėlynuojanti vasariška jūra. Nenustigs Heteras vietoje, strikstels ir vėl, o jus užlies niūrus žiemos sustingdytos žemelės šaltis.

Šunelis kastruotas ir būtų labai laimingas, galėdamas savo magiškais žvilgsniais džiuginti šeimininkus. O gal atsirastų ir norinčių savo namuose laikinai pagloboti mūsų Heterą?


Kaunas, 865282924, neringa@penktakoja.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius