Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 24

Įdomiau nei seriale: dovanojamų kačiukų gyvenimas iš arčiau

Kol rašau šį aprašymą, Kukis susidomėjęs akimis sekioja musę, kuri, panašu, dar nesuprato, kur papuolė, Bijūnas tingiai kandžioja Uogos uodegą. Uoga nepyksta, nes pavakarys ir...
Bijūnas
Bijūnas

Kol rašau šį aprašymą, Kukis susidomėjęs akimis sekioja musę, kuri, panašu, dar nesuprato, kur papuolė, Bijūnas tingiai kandžioja Uogos uodegą. Uoga nepyksta, nes pavakarys ir paskutinė proga šiandien pasimėgauti saulės voniomis. Pupa pašiaušus nugarą kovoja su žaisline pelyte, kuri kažkodėl vis netikėtai pajuda, nors ją pajudina pati Pupa. O Medutė, nors ir drąsiausia, kaip tikra mamyčiukė meiliai snukučiu trinasi į savo mamą.

Tiek daug veiksmo, o jis jau pasikeitė, kol buvo parašyta pirmoji pastraipa.

Kukis jau laižo letenėles ir braukia jas per savo juodai baltą snukutį po pavakarių, staiga sustoja, pamiršęs prikąstą liežuvį, pakraipo ūsus ir nušuoliuoja link kamuoliuko. Bijūnas su Uoga, kuriai jau pabodo, kad jos uodega laikoma skanėstu, taip įsidūko, kad kažkuris net krioktelėjo, netruko įsikišti mama. O Medutė su Pupa jau šoka miego šokį, svyruodamos sugriūva ir suformuoja Jin ir Jang simbolį.

Kukis, Bijūnas, Medutė, Uoga ir Pupa – tai 2,5 mėn. amžiaus kačiukai, gimę gatvėje, bet užaugę laikinų globėjų namuose. Jie jau pasiruošę pradėti savarankišką gyvenimą naujuose namuose, o savo meilę atiduoti naujiems šeimininkams.

Kukis – juodas, nuteptas baltomis dėmelėmis, mielas ir kvepiantis kaip sausainiukas. Jis gimė mažiausias, buvo silpniausias, bet dabar išaugo elegantiškas murklys.

Bijūnas – juodas katinėlis baltu smakru. Tvirtas, drūtas, matosi, kad užaugęs bus didelis, minkštas katinas, gimęs glostymui ir lepinimui.

Medutė – lipšni raina mergytė, iš sesučių lengva atskirti pagal juodai baltą nosytę. Medutė tikra meilūnė, tačiau nereikia apsigauti – ji šėliones dievina taip pat. Tai viena drąsiausių katyčių iš visos kompanijos ir apskirtai iš visų kada nors matytų.

Uoga – miela kačiukė balta nosyte. Ji dievina glostymus, visad tingiai išverčia pilvuką. Išmiegojus kiekvieną žaisliuką, savo brolį ar sesę meiliai kibina žaidimams.

Pupa – fantastiško grožio katytė, kuri žaisdama labai juokingai iškelia ir papučia savo pūkuotą uodegytę. Pupytės nosytė juoda, kojytės greitos, pritaikytos šelionėms.

Kačiukams švaros ir nagų etiketas pažįstamas – reikaliukus daro tik į dėžutę, o nagus galanda į draskyklę. Susidraugautų su šuniu, nes dabar kaip tik laikinai su juo gyvena ir labai myli.

Kačiukai ieško šeimininkų, kurie atsakingai jais rūpintųsi ir labai labai mylėtų. Šeimininkų, kurie nepyktų, jeigu gėlytės lapas pasirodytų apgaulingai skanus, kurie suprastų, jei kartais susimaišęs nagus pasigaląstų į kokį kampą, o ne draskyklę. Nes jie kačiukai, kad ir kokie nori būti geri, jiems ne visada pavyksta. Už suteiktą draugystę ir supratimą jie pasiruošę dovanoti savo meilę ir ištikimybę.

Kačiukai dovanojami su įsipareigojimu atėjus laiku kastruoti ir sterilizuoti. Katinėliams suduoti vaistai nuo kirminų, todėl greitai juos bus galima paskiepyti.

Jeigu norite daugiau sužinoti apie kačiukus ar sutarti dėl laiko, kad galėtumėte susipažinti, skambinkite telefonu 8678 04968 arba rašykite zivile.kaminskiene@gmail.com.

Kukis
Kukis
Medutė
Medutė
Pupa
Pupa
Uoga
Uoga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius