Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 14

Ieškantiems murkiančio tigriuko – kačiukas Flintas

Flintas pats gariūnų turgavietėje įšoko į mašiną ir nutarė iš jos neišlysti. Primena filmuką Tigriukas arbatinuke. Iškrapštyti Flintą iš po automobilio sėdynės pasirodė ne taip...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Flintas pats gariūnų turgavietėje įšoko į mašiną ir nutarė iš jos neišlysti. Primena filmuką Tigriukas arbatinuke. Iškrapštyti Flintą iš po automobilio sėdynės pasirodė ne taip ir paprasta – mažius buvo tvirtai apsisprendęs – „į šaltį manęs neišmesite, niekur nebeisiu, būsiu ten, kur šilta“. Vis dėlto mažas kačiukas, nors ir tigriuko kailiuku buvo „grubiai“ iškrapštytas apsiginklavus storomis pirštinėmis. O tada paimtas ant rankų susirietė ir iš tigriuko, pavirto į ežiuką – paguldytas ant rankų ant nugarytės, surietė kojytes kaip ežiukas, ausytes suglaudė, akytės dar labiau suapvalėjo.

Aišku, mažam kačiukui tai buvo taip baisu, bet žiūrint į tokią transformaciją labai jau norėjosi juoktis ir glostyti baltą mažylio pilvuką. Juokingas mažius:) Ypač kai prispaudžia ausytes, atseit „manęs čia nėra, jūs manęs nematot“.

Labai mielas mažiukas, nors ir nori dar būti nematomas, bet smalsumas jau ima nugalėti, jau mažos akutės laksto, kai po vagoną pradeda šmirinėti paleistos kitos katės, jau taip ir norisi dūkti. Toks vaizdas, kad dar negali patikėti, jog jau gyvena šiltai ir niekas jo jau nebeišmes į gatvę.

Flintas tvarkingai atlieka gamtinius reikaliukus ir kuo toliau tuo labiau ima pasitikėti žmogumi. Katinukas neturi visiškai jokios agresijos, nesupranta kas yra špypštimas, turbūt pats to garso išsigąstų. Mažylis labai laukia savo žmogaus. Jis bus tikras didelis tigras namuose. Na, tik murkiantis.

Tel. Nr. 865244093, 865225229, 865354521, akvile@beglobis.lt 

Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyrius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius