Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 01 03

Ieško namų katinėlis Margutis (nuotraukos, video)

Margutis: švelnus, prieraišus ir... nereikalingas Kaip gera, kaip turi su kuo pasidalinti džiaugsmais ir rūpesčiais. Kaip gera, kai šalia yra kažkas, kam rūpi. O kaip gyventi,...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas / Įkrauk reporterio nuotrauka

Margutis: švelnus, prieraišus ir... nereikalingas

Kaip gera, kaip turi su kuo pasidalinti džiaugsmais ir rūpesčiais. Kaip gera, kai šalia yra kažkas, kam rūpi. O kaip gyventi, kai tavęs niekam, visai niekam šiame pasaulyje nereikia?

Daug blogio buvo Margučio gyvenime. Teko katuliui paragauti benamio dalios. Gal todėl dabar jis taip vertina žmogaus draugiją ir pagalvojus, kas pas mus meiliausias, pirma mintis apie jį, Margutį. Žmogus ir buvimas šalia jo katinėliui didelis džiaugsmas ir šventė. Mėgsta švelniais murkenimais pasipasakoti, patinka smalsauti, ką žmogus daro. O jau kaip patinka žaisti... Bet štai glostymai galėtų nesibaigti niekada. Beje, turi įdomų pomėg į- būti supamu ant rankų.

Būtų puiku rasti Margučiui namus, kuriuose jis būtų vienintelis gyvūnėlis, nes su kitais mėgsta pasipešioti. Jam kokie 3 metukai, kastruotas, tvarkingas.

Katinėlis- kompanionas Margutis laukia jūsų namų šilumos.

860263534, jonava@lese.lt , Jonava

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius