2011 11 25

Ieško namų: katytės Baltukė ir Rainukė (nuotraukos)

Šios dvi katytės vienos iš mūsų rūpestėlių, su kuriais susiduriame kasdien. Rūpestėliai, mums parodantys, kokie mes, žmonės, esame žiaurūs supančiam pasauliui. Pristatome tas, kurios turi teisę į gyvenimą. Kaip ir bet kuris iš mūsų.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Šios dvi katytės vienos iš mūsų rūpestėlių, su kuriais susiduriame kasdien. Rūpestėliai, mums parodantys, kokie mes, žmonės, esame žiaurūs supančiam pasauliui. Pristatome tas, kurios turi teisę į gyvenimą. Kaip ir bet kuris iš mūsų.

Rainukė: linksmybės prasideda

Jai 4-5mėn., todėl ramiai nenusėdi nė minutėlės. Lėkštės, lentynos, stalai, viskas jos. Karstosi, dūksta. žaidžia, kabinėjas prie sesės, triušio, atiminėja maistą. Vienu žodžiu nenuorama. Labai linksma ir guvi. Drąsi, dėl maisto gali ir pasikandžioti ir pasidraskyti. Tinka auginti žmonėms su nuosavu kiemu ir judriais vaikais, nes veiksmo jai reikia, čia ne ant sofos auginama katė. Tačiau karts nuo karto murkdama atsigula šalia, leidžiasi glostoma vaikų (ir svetimų), nesislepia. Fotomodelis prastas, kol sufokusuoju vaizdą, dingsta iš kadro.

Globėjos laiškas: „Sveika, mandagi (žino savo tualetą) , išdykusi, bet labai labai myli savo globėjus. Visą dieną gali pragulėti ant kelių ir murkti, arba prieš saulytę ant sofos. Dūkimo laikas nuo 17 vakaro... Tada tai jau..  Valgo įvairų maistą, neišranki, nukirminuota, kailiukas švarus."

Baltukė: gera atrasti kitokį pasaulį

Vos 2-3mėn., o jau patyrusi tiek blogybių. Kažkas atsikratė, palikdamas ilgai ir skausmingai mirčiai. Bet Baltukė šauni, ji kovoja dėl savo gyvenimo. Labai švelnutė ir meilutė, mėgstanti gulėti žmogui ant kelių ar krūtinės. Paprastai būna rami. Bet gyvenimas pasisuko į mažulę gerąja puse, tad ji atranda, kad žaisti, dūkti, šėlioti ir nieko nebijoti yra nuostabu.

Globėjos laiškutis: „Reikalaujanti dėmesio, meilės, nuoširdumo. Įsižeidžianti, užsigaunanti, lengvai pažeidžiama. Liūdnų akių romantikė. Moka dūkti ir ilgesingai žiūrėti pro langą. Valgo gan įvairų maistą: sausiukus, konservus, neatsisako pasukų, kefyro, mėsos. Miega kaip angelas, dūksta kaip Velnias."

Vilnius, 865221147, astaxa@gmail.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius