Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 22

Ieško namų: superkatinas Filas (nuotraukos)

Su Filu reikia pabendrauti, pasiklausyti jo palaimingo murkimo ir pasižiūrėti į jo raminančias akis, primenančias, kad visų mūsų gyvenimas lyg zebro dryžiai – juodas juostas keičia baltos.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Ir kaip tik gyvenimas mūsų nemėto. Vieną vakarą gali prieš miegą pasidžiaugti, kad diena praėjo gerai. O kitą dieną nebežinai nė kaip atlaikyti, kai tiek nesklandumų ar bėdų užpuola. Kažin ar yra kas visą gyvenimą nugyvenęs be kritimų ir pakilimų. Štai ir šis katinėlis daug visko patyręs, daug išgyvenęs.

Superdidelis superkatinas vardu Filas:

Kadaise šis išskirtinės išvaizdos katulis tikrai turėjo namus. Jam patinka žmogaus draugija, pažįstamas gyvenimas namuose, miegas minkštame guolyje. Kažkodėl jis atsidūrė gatvėje ir tapo eiliniu Vilniaus benamiuku. Filui pasisekė ir jis papuolė į respublikinę PSP (Pagauk-Sterilizuok-Paleisk) programą. Gal ir būtų taip ir toliau gyvenęs. Bet kartą sugebėjo atsidurti viduryje judrios gatvės, žaliojoje skiriamojoje juostoje ir toliau pajudėti tiesiog bijojo. Štai taip didysis Filas atsidūrė laikinoje namų globoje. Ir atsiskleidė seniai užmirštas Filo grožis.

Katinėlis buvo išmaudytas, paskiepytas, kastruotas. Diena po dienos atsigavo, nurimo ir tapo neįtikėtina globėjos namų puošmena. Minkštutis, purutis ir be galo draugiškas. Pasiėmus ant rankų visai nesinori jo paleisti. Žinoma, kiek jėgos leidžia išlaikyti tokį superkatinėlį glėbyje.

Daug būtų galima rašyti apie Filą, bet žodžiai ir telieka žodžiais. Su Filu reikia pabendrauti, pasiklausyti jo palaimingo murkimo ir pasižiūrėti į jo raminančias akis, primenančias, kad visų mūsų gyvenimas lyg zebro dryžiai – juodas juostas keičia baltos.

Vilnius, 861048187, aviada88@gmail.com.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius