Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 29

Ieško namų: trys šaunūs katinėliai (nuotraukos)

Dar trys išduoti, pasmerkti, nereikalingi. Bet jie taip nori džiaugtis gyvenimu, mėgautis buvimu šalia žmogaus. Nori tiesiog gyventi šiame pasaulyje. Ir turi tokią teisę, kaip ir bet kuris iš mūsų.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Dar trys išduoti, pasmerkti, nereikalingi. Bet jie taip nori džiaugtis gyvenimu, mėgautis buvimu šalia žmogaus. Nori tiesiog gyventi šiame pasaulyje. Ir turi tokią teisę, kaip ir bet kuris iš mūsų.

Tigras: egzotika lietuviškai

Iššūkis: kas norit save išbandyti tigrų tramdytojų vaidmenyje? Dovanojamas buvęs laukinukas Tigras „narsuolis", 3-4mėn. amžiaus. Jau valgo iš rankų, laksto aplink 1cm atstumu, bet į rankas dar nepaimsi, paglostysi bevalgantį, kai labai alkanas. Labai nori bendrauti su kitais globėjos gyvūnais. Patikrintas vet.gydykloje, nublusintas, nukirmėlintas. Tvarkingas, daro į dėžutę.

Ausius: parodyk, ką turi skaniausio?

Dovanojamas mažylis Ausius, 3-4mėn. amžiaus. Mama laukinukė buvo sterilizuota, o trys broliukai, besiglaudžiantys kieme po automobiliais, paimti globon. Buvo tikri laukinukai, per mėnesį pavyko šį mažylį prisipratinti. Mažius labai smalsus ir matyt per šį smalsumą lauke buvo kažkur nesėkmingai įkišęs koją. Todėl truputį šlubuoja, bet tai jam netrukdo lakstyti, karstytis ir šokinėti kartu su broliais. Patikrintas veterinarijos gydykloje, nublusintas, nukirmėlintas. Dėl maisto pasiruošęs atiduoti bet ką. Tvarkingas, daro į dėžutę.

Barbas: reikia bijoti, bet dar labiau reikia murkti

Dovanojamas katinėlis Barbas (arba Barzdukas ), 3-4mėn. amžiaus. Mama laukinukė buvo sterilizuota, o trys broliukai, besiglaudžiantys kieme po automobiliais, buvo paimti globon. Per mėnesį pavyko prisipratinti, bet dar truputį bailus. Paglosčius iškart pradeda murkti. Kabinėjasi prie globėjos katės, bet gauna nuo jos „į skudurus". Maistui neišrankus. Tvarkingas, daro į dėžutę.

Kaunas, 861554183

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius