Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 07

Ieškoma 12-os dienų globa katinėliui

Labai ieškoma globa daugiau nei 3 savaičių keturiems našlaitėliams kačiukams - nuo rugsėjo 8 iki 20 d. Globėja išvyksta, grįžusi savo auklėtinius pasiims.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Labai ieškoma globa daugiau nei 3 savaičių keturiems našlaitėliams kačiukams - nuo rugsėjo 8 iki 20 d. Globėja išvyksta, grįžusi savo auklėtinius pasiims.

Mažiukai kol kas maitinami pieneliu, bet iki to laiko dar yra savaitė - po truputį jau bus galima pratinti prie kitokio maisto, tad kas dvi valandas, kaip naujagimių maitint nebereiktų.

Nepalikime globėjos bėdoje, paieškokime pagalbos visi kartu. Nėra jau jie tokie maži - reiktų pradėti duoti ir konservuko po truputį.

Yra dar vienas variantas - dalintis maitinimus. Globėja paliktų raktus. Ar yra gyvenančių gyvūnų mylėtojų Tuskulėnų g.? Mažyliams užtektų maitinimų kas 4val., naktį - kas 6 val. Jei susiburtų grupelė gyvūnų mylėtojų, viskas neatrodytų taip baisu. Vienas pamaitina ryte, kitas perpiet, dar kažkas vakare. Ar yra galinčių pagelbėti?

Beje, šie kačiukai turi įmotę, kuri kuo puikiausiai atlieka šildymo ir masažavimo, prausimo funkcijas. Globėjui reiktų tik pamaitinti ir atiduoti vaikus pamotei. Pamotė - tobula mama - nelaimei ,neturi pieno. Bet be maitinimo, kitos funkcijos, ne ką mažiau svarbesnės nei niamnius. Tad be jokių abejonių siūlyčiau imti visą šeimyną. Narvą didelį duotumėm:)

Ačiū labai labai!!

Globėjos tel. nr. - 8645 88107, Galina.

http://rainiukas.lt/

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius