Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 30

Ieškome globos arba namų Drugeliamas - ryžiems ir neryžiems (nuotraukos)

Jums prisistato Drugelių šeima. Drugeliai, nes margučiai visi, spalvoti ir smagūs, nes juda kruta, nes švelnučiai ir tokie trapūs.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Jums prisistato Drugelių šeima. Drugeliai, nes margučiai visi, spalvoti ir smagūs, nes juda kruta, nes švelnučiai ir tokie trapūs.

Jei sustatytumėm visus tris morkinius mėlynakius , Persiką, Sūrį  ir Pipirą, vargu ar galėtumėt rasti 10 skirtumų. Skiriasi katinukai  tik savo charakteriais, kurie, greičiausiai, dar daugybę kartų keisis.

Sūris labai drąsus ir landus, amžinai ieško nuotykių ir kviečia visus žaisti. Trepsi letenom be perstojo,  tai jis čia, tai jau ne čia. Linksmas, žaismingas ir patenkintas.

Persika susirango į kamuolėlį paimta, įtariai žiūri, varto mėlynas akis ir apsimeta, kad  visai nerūpi glostymai ir kasymai. Tada iš malonumo, nė pati nepastebėdama, įjungia „motoriuką” ir atsipalaiduoja. Veide matyti šypsena:) Švelni persikinė mergytė.

Pipiras “kietas” katinas – iš košės moka išsitraukti mėsą, viena koja pasikabinti ant draskyklės, apsimesti kitu broliu ir visur suspėti pirmas. Velniūkščiai gyvena šitam ryžam padare!

Jei sustatysite šalia tris žavias miljono vertas sesytes, tikrai rasite 10 skirtumų. Vyšnia ir Trešnė  labiau panašios, tamsesnės, o va Vanilė turi daugiau baltos spalvytės.

Vyšnia iš pradžių būna kukli ir drovi. Labai nemėgsta fotografuotis. Bet kaip ir visi maži vaikai labai greitai apsipranta, pradeda maivytis, rodo savo gabumus ir kviečia draugauti. Miela mergytė – pusė nosytės juoda, pusė – morkinė.

Trešnė – rami ir gera mergaitė, kaip būsima pirmūnė:) Užkalbinta mielai bendrauja ir išdykauja. Turi minkštutį kailiuką, moka garsiai ir gausiai murkti.

Vanilėva čia tai energijos „užtaisas“! Zuja, lipa, lenda, straksi, griūna, juda, trepsi,kažko amžinai ieško, žodžiu, nesustoja.. Beprotiškai draugiška, labai linksma ir energinga. Apie save užmiršti niekad niekam ir niekuomet neleis.

Visi šie katinėliai gyvena ne pačiom geriausios sąlygom – sandėliuke. Todėl labai ieškome jiems šeimininkų arba laikinų globėjų/ namų, kur jie galės saugiai sulaukti tikrųjų ir pastovių šeiminikų.

Nebūtinai globoti visus 6. Po vieną – du planuojame juos išskirstyti po laikinus namus. Būsime dėkingi už paramą Drugeliams išlaikyti. Mums labai reikia konservų,  sausiukų ir kraiko.

Taip pat laukiame fotografų pasiūlymų nupaveiksluoti visus šešis „zbytkininkus".

Ačiū labai.

Jei norite išgelbėti mažylį, skambinkite, rašykite: 861558898; 868973782

info@rainiukas.lt

http://rainiukas.lt/

VšĮ „Rainiukas"

Į/k 302733794

Swedbank

LT567300010130758928

SWIFT/BIC HABALT22

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius