Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 22

Ieškome transporto Vilnius-Radviliškis ir globos dviems katuliams iki kelionės

Kelias savaites ieškome transporto į Radviliškį. Ežiukės, Masiankos, Siero ir Karpio laukia trys geros šeimos. Masiania ir Ežiukė keliaus į vienus namus. Sieras - į nuosavą namą,...
Temos: 1 Kelionės

Kelias savaites ieškome transporto į Radviliškį. Ežiukės, Masiankos, Siero ir Karpio laukia trys geros šeimos. Masiania ir Ežiukė keliaus į vienus namus. Sieras - į nuosavą namą, o Karpis į netekusių savo augintinio šeimyną, turės draugą meino meškėną.

Šeimininkai yra, o transporot nėra. Jei jis neatsiras per šią savaitę, kitai savaitei (savaitgaliui) reiktų planuotis kelionę ir patiems katukus nuvežti. Tada prašysime paramos transportui (reikalinga parama apie 130-140 lt). Kitaip baistu prarasti gerus šeimininkus.

Ar yra galinčių katinėlius nuvežti, jei bus apmokėtas transportas?
(Tokiu atveju visus keturis katinėlius reikės paimti iš skirtingų vietų, gal net ir boksus iš skirtingų vietų susirankioti, visas pasikrauti suderinant laiką, kada kuri globėja paduoti gali (tai vadinama "crazy" logistika), o tai užtrunka memažai laiko).

140 lt ir sugaišta viena diena 4 gyvūnams kainuos namus. Tai tikrai maža kaina.

Kitas svarbus prašymas Sierui ir Masiankai:

Masianką iš globėjos turime paimti iki vasario 21 d., nes ji išvyksta. Ji sveika, sterilizuota, švelni ir rami. Jai reikalinga nami, jauki laikina globa iki atsiras transportas. Skubu! Masianka sutaria su kitais gyvūnais.

Sieras - jam reikia iš lauko iki atsiras transportas pabūti laikinoje globoje. Pažiūrėsime, ar viskas gerai, išnaikinsime parazitus. Kad nebūtų per didelio šoko gyvūnui. (Gaudo, kiša į boksą, veža...) Ar yra galinčių pagloboti Sierą iki atsiras transportas?

Ačiū visiems. Labai laukiame skambučių ir laiškų.
861558898; 868973782

www.rainiukas.lt
info@rainiukas.lt

Paramos gavėjas:
„Rainiukas“ VšĮ
Paramos gavėjo kodas: 302733794
Banko sąsk.: LT 56 7300 0101 3075 8928

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius