Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 19

Ilgesingas Rikio laiškas užtrukusiems namiškiams (nuotraukos)

Sveiki. Čia aš, Rikis. Jau kuris laikas labai ieškau namų. Nenorėčiau pasirodyti įkyrus, bet labai Jūsų pasiilgau, mieli mano būsimieji šeimininkai. Be to, man surengė naują fotosesiją ir dabar galiu pasirodyti Jums dar gražesnis (kai susipažinsim, parodysiu pirmąsias savo nuotraukas prie šiukšlių konteinerių ir gydyklos narve… vajė, vajė… priešui nelinkėčiau).
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Sveiki. Čia aš, Rikis. Jau kuris laikas labai ieškau namų. Nenorėčiau pasirodyti įkyrus, bet labai Jūsų pasiilgau, mieli mano būsimieji šeimininkai. Be to, man surengė naują fotosesiją ir dabar galiu pasirodyti Jums dar gražesnis (kai susipažinsim, parodysiu pirmąsias savo nuotraukas prie šiukšlių konteinerių ir gydyklos narve… vajė, vajė… priešui nelinkėčiau). Dėl visa ko priminsiu – esu rimtas, tvarkingas, neįnoringas ir neišrankus maždaug 6 metų katinas, trokštantis namų ir bendravimo, mėgstantis murkti, būti glostomas ir šukuojamas. Dar girdėjau apie mane sakant: „auksinio charakterio“, „inteligentiškas“, „stebuklingas“, „na koks mielas“, „nuostabus katulis“.

Žinokit, aš jau ir pasiskiepijau… O tą operaciją, kad serenadų nedainuočiau ir kampų nežymėčiau, man jau seniau padarė. Kai mane pastebėjo, buvau ligotas, purvinas ir labai nelaimingas. Kaip turbūt visi naminiai katinai, prieš savo valią žvarbų rudenį atsidūrę beveik plyname lauke. Dabar manimi labai rūpinasi, bet dabartiniuose svetinguose namuose galiu tik svečiuotis – laikinųjų globėjų augintiniai nenori dalintis šeimininkų dėmesiu ir pavydi, nors mes ir nesipykstame.

Negaliu atimti nė trupučio jiems priklausančios meilės, nes žinau, ką reiškia būti nemylimam ir nereikalingam. Todėl manęs ir neapleidžia liūdesys – labai laukiu Jūsų. Norėčiau pagaliau užsnūsti prisiglaudęs Jums prie šono ir atsibusti ne iš baimės, kad vėl kažkur veš… Galėčiau gyventi ir sodyboje ar kaime, kad tik turėčiau kur šiltai ir nebadaudamas prisiglausti nuo šalčio ir lietaus.

Ką dar turėčiau padaryti, kad mes susitiktume ir nebesiskirtume?

Lauksiu Jūsų skambučio Daivai tel. 8 600 64245 ar laiško el. paštu damingaETAtakas.lt.

Sėkmės Jums ir sveikatos. Jau myliu, labai laukiu ir tikiuosi. Mrrr….

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius