Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 01

Išduota... Ieškau namų! (nuotraukos)

Išdavystė dažnai reiškia neišvengiamą ir skausmingą draugystės pabaigą. Draugystės, kuri kažkada buvo pati svarbiausia. O gal nebuvo?
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Išdavystė dažnai reiškia neišvengiamą ir skausmingą draugystės pabaigą. Draugystės, kuri kažkada buvo pati svarbiausia. O gal nebuvo?  Šiuo atveju tai turbūt jau nebesvarbu. Per trumpą savo gyvenimą trijų mėnesių katytė šitai jau suspėjo patirti. Dabar dažnai ji savęs klausia, o kokias klaidas aš padariau, kad mane išdavė? Ką aš padariau, kad mane įskaudino? Kuo nusikaltau, kad likau be namų, viena tarp miškų? Atsakymo į šiuos klausimus mažytė jau neberas. Nerandame ir mes. Nors dvasinio skausmo gydymas yra gan sunkus dalykas, tačiau katytė yra pasiryžusi dėti visas pastangas, kad pasitikėjimas žmogumi sugrįžtų.

Lapkričio 5-ąją Lazdijų r. Veisiejų sen. apylinkėse, miškuose, netoli vieno vasarnamio trinktelėjo automobilio durelės ir neužilgo takeliu atbėgo kniaukdama maža juoda trumpo plauko katytė - švarutė, žvilgančiu kailiuku, apvalutė, didelėm akim. Pamačiusi žmogų puolė glaustytis ir murkti, visur lydėti. Matėsi, kad auginta mamos katės, nes vis dar ieškojo pienelio, pripratusi gyventi šiltai, namuose, vis veržėsi pro duris.

Vieta katytei „pamesti" buvo pasirinkta labai netinkama (jei apskritai egzistuoja tam tinkamos vietos)  - čia niekas nežiemoja. Orams atšalus katytės globoti nėra kam... Mažytę radę žmonės ją priglausti patys nei galimybių, nei sąlygų neturi.

Išduota, maža, įskaudinta širdelė... Taip, išdavystė skaudina. Tačiau meilė atleidžia ir nelaiko akmenų užantyje. Mažytė svajoja apie idealią meilę. Ji moka atleisti. Nors širdelėje randai liko visam gyvenimui, bet viltis dar neprarasta. Ji žino, kad laikas gydo sielos žaizdas, bet... Jo, laiko, mes ir nebeturime... Padėkite mums rasti išeitį iš šios keblios situacijos. Vienatvė tokiai mažytei baisus dalykas, o ir neįveikiamas. Artėjanti žiema su savo palydovais šalčiu, sniegu, gyvosios ir negyvosios gamtos sąstingiu gali labai greitai katytės išlikimo klausimą išspręsti. Išspręsti vienareikšmiškai ir negrįžtamai...

Negalime su tuo susitaikyti. Todėl kreipiamės į Jus - visos Lietuvos gyvūnų mylėtojus. Daugiau pagalbos prašyti nebeturimo ko. Tapkite šios mažos, išduotos širdelės, turinčios švelnų ir minkštą it prabangus aksomas kailiuką, šeimininkais ar laikinais globėjais. Katytė tikrai neliks skolinga. Ji išmokys Jus prisiimti atsakomybę ir mielai dalinsis su Jumis bendrais rūpesčiais. Be to, ir Jūs jausitės laimingi ir reikalingi, leisdami su murkiančiu gyvūnėliu ilgus žiemos vakarus. Katytę galime atvežti bet kur pakeliui iš Lazdijų į Vilnių.

Jeigu galite pagelbėti aksominei gražuolei, skambinkite: 8-682-47535

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius