-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 08

Išduota kalytė Piška prašo jūsų pagalbos

Šeimininkės gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis – ji neteko namų, o tuo pačiu ir jos buvusi draugė augintinė Piška. Trylika metų praleistų kartu ir staiga tenka išsiskirti. Piš...

Šeimininkės gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis – ji neteko namų, o tuo pačiu ir jos buvusi draugė augintinė Piška. Trylika metų praleistų kartu ir staiga tenka išsiskirti. Piškai tai didelis smūgis. Nes ji neturi nieko, tik šeimininkę. Kur dėtis? Savaitėlei priglaudė vienas geras žmogus, bet pas jį namuose trys šunys mažame bute. Kai reikėdavo išeiti į darbą ir palikti visus vienus, kaimynai pradėjo skųstis kalytės lojimu – ji loja, nes kitaip nemoka išsakyti savo širdgėlos ir nusivylimo visu tuo kas vyksta jos gyvenime.

Kalytė buvo nuvežta į gyvūnų globos namus. Ar gali maža šuns širdelė susitaikyti su šeimininkų išdavyste? Ne! Pabuvusi ten keletą dienų, Piška nusprendė bėgti, greičiau bėgti, sugrįžti ten, kur visada gyveno – pas savo šeimininkę! Netoli nuėjo mažutės kojelės – už poros kilometrų nuo globos namų ją pastebėjo geri žmonės iš „Žaliojo slenio“ viešbučio, globojo ją penkias dienas, kol paskelbus visuotiną paiešką apie pabėgusią kalytę, paskambino ir pranešė. Labai jiems dėkojame, kad neliko abejingi mažutei Piškai.

Sugrįžo Piška vėl į mažąjį butelį su trimis šuneliais, pas bandantį jai padėti gerąjį žmogų. Sugrįžusi dvi dienas nieko nevalgė, gulėjo liūdna – juk ji norėjo į savo namus! Šiandien, lapkričio 1 ją, trečią dieną po sugrįžimo, mažumą apmalšinusi savo širdelės skausmą, jau užvalgė. Parvesta iš lauko nenori grįžti į vidų – juk ten nėra jos šeimininkės, juk tai ne jos namai!

Kur dingti mažai sielvartaujančiai širdelei, kur rasti suprantančią ir galinčią paguosti artimą sielą? Jai norisi atsigulti ant minkštos sofutės, prisiglausti ir jaustis saugiai. Atrodo tiek nedaug, o jai tai būtų didžiulė laimė.

Pišką visą laiką gyvenusi kambaryje, yra tvarkinga ir labai gerutė kalytė. Jei norite ir galite padėti liūdinčiai mažytei Piškai, skambinkite jos globėjui Jevgenijui 8 607 20443.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius