Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 02 10

Išduotas Ardas ieško namų

Išgirdus žodį rotveileris pagalvoji, kad tai stambaus sudėjimo ir nelabai draugiškas šuo, tačiau tai tik stereotipas, kurį kuria žiniasklaida ir taip klaidina žmones. Šis...

Išgirdus žodį rotveileris pagalvoji, kad tai stambaus sudėjimo ir nelabai draugiškas šuo, tačiau tai tik stereotipas, kurį kuria žiniasklaida ir taip klaidina žmones. Šis rotveilerio kraujo šuo tiesiog nuostabus. Kiek jame meilės, draugiškumo ir gerumo..

Nors buvo negailestingai išduotas, išmestas iš važiuojančios mašinos ir iki išmetimo nebuvo prižiūrimas, nes į Ukmergės prieglaudą pateko visiškai išsekęs ir vos pastovintis ant kojų. Prieglaudos darbuotojų rūpesčio dėka jis jau atsigauna. Jam yra apie 5 metus, bet tiksliai pasakyti niekada negali, gal daugiau gal mažiau, tačiau pagal tai kaip jis nori žaisti ir draugauti, neduočiau net metų.

Tad jei norite išvaizdaus ir solidžios išvaizdos, tačiau nepaprastai geros širdies draugo – Ardas kaip tik Jums! Galėsite nebijoti vaikščioti vėlai vakare, nes šis gražuolis jus tikrai apgins jei kas kėsinsis jus užpulti ar turės kokių nedorų kėslų jūsų atžvilgiu. Taip pat ištikimai lauks jūsų grįštant namo ir išbučiuos nuo galvos iki kojų. Nors jis buvo laikomas(greičiausiai) lauke ir tikrai blogomis sąlygomis jam reiktų arba gero voljero arba laikyti kambaryje.

8 646 23118

 

                                                                                                                        

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius