-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 11 22

Išmesta per savo namų tvorą: vilkšunė ieško namų

Istorija prasidėjo nuo to, kad Saulėtekyje, Vilniuje, jauna maišyta vilkšunė atsivedė 11 šunyčių. Žinoma, ne benamė, tik, deja, su namais jai ne itin pasisekė. „Ūkiški” š...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas
Temos: 1 Tvora

Istorija prasidėjo nuo to, kad Saulėtekyje, Vilniuje, jauna maišyta vilkšunė atsivedė 11 šunyčių. Žinoma, ne benamė, tik, deja, su namais jai ne itin pasisekė. „Ūkiški” šeimininkai greit išsprendė bėdą: toli nenešę, šuniukus tiesiog išmetė per tvorą.

Ar įsivaizduojate spiegiančią kalytę, matančią, bet negalinčią pasiekti savo vaikų? Ir vienuolika mažų šuniukų, inkščiančių prie tvoros tarpų ir nesuprantančių, kodėl mama tapo nepasiekiama?

Bet šioje istorijoje nestinga ir šviesių dalykų. Šaunūs kaimynai suskubo padėti šuniukams kaip tik išmanė. Beje, globojo jie ne tik šuniukus, bet ir šeimininkų nemylimą kalytę: nešė jai valgyt, uždenginėjo būdelę nuo lietaus, glostė. Dabar ketina rinkti pinigėlius sterilizacijai, jei jau šeimininkė neišgali tuo pasirūpint.

Deja, 8 šunyčiai neišgyveno. Liko trys, kaip muškietininkai. Šuniukas patinėlis rado namus, o sesutės pasiliko laukti... Viena kitos nepaleido, miegojo abi susiglaudusios kaimynų pagamintoje pašiūrėje. Tačiau neseniai viena sesutė dingo... Norisi galvoti, kad ją kažkas priglaudė, juk apie mažylių buvimo vietą žinojo nemažai aplinkinių. Likusi sesutė, ši mažoji vilkiukė, buvo taip susikrimtusi dėl sesutės dingimo, kad visą dieną pragedėjo pašiūrėlėje, susisukusi į patalus, tarsi verkdama.

Šią istoriją mums papasakojo Austė, kuri visai neseniai buvo aptikusi mažyles. O likus tik vienai, tiesiog jos nebegalėjo palikti verkti toliau, todėl laikinai priglaudė ją savo namuose. Mažytei dabar ~ 3 mėnesiai, sveria 6.8 kg. Ji labai graži ir miela. Rusvas švelnus, purus kailiukas, šiek tiek tamsėjantis prie šaknų. Snukutis dar tamsesnis. Vilkiukė turi labai gražų juodą ruoželį ant uodegytės. Kojytės ilgos, tačiau ne storos. Labai švelni, kiek nedrąsi, tačiau jau įrodė, kad moka už save pakovoti!) Ji smalsi, draugiška ir santūri maža "damutė" (gerąja prasme).

Kaimynė, kuri jomis rūpinosi prieš tai, sudavė vaistų nuo kirminų, o jau globėja Austė spėjo pasirūpinti kalytės veterinarine apžiūra ir skiepukais! Veterinaro žodžiais mažylė gerai sudėta, sąkandis geras, užaugusi bus vidutinio ūgio, bet mažesnė nei vilkšunis.

O dabar svarbiausia dalis: gražuolė Vilkiukė skubiai ieško gerų šeimininkų! Deja, kad ir kaip globėjai rūpinasi mažylės likimu, pasilikti jos negali, nes turi savo pavydų šunį, kuris itin kreivai žiūri į naują globotinę.

Tad jei Tavo širdyje ir namuose yra vietos šiai žaviai, skiepytai vilkšuniukei, kurios gyvenimas prasidėjo baisiomis sąlygomis, skambink globėjai Austei 8 615 62138 (Vilnius).

P.S. atsakingiems pretendentams iš kitų miestų transportas organizuojamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius