Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 16

Išmesta, serganti ir pamiršta Deizė prašo pagalbos!

Viskas prasidėjo Ukmergėje. Viename iš kiemų buvo pastebėta sulysusi, čiaudinti ir itin prastos kailio būklės jauki katytė, kuri verkė, sekiojo žmones, o atneštą maisto kąsnelį...

Viskas prasidėjo Ukmergėje. Viename iš kiemų buvo pastebėta sulysusi, čiaudinti ir itin prastos kailio būklės jauki katytė, kuri verkė, sekiojo žmones, o atneštą maisto kąsnelį rijo net springdama.


Paskambinusi savanorė Ramunė papasakojo jog to kiemo vaikai nušvietė situaciją: katytė priklausė pirmame aukšte gyvenantiems asocialiems asmenims, kurie dėl neaiškių priežasčių ją išleido į lauką ir... Nusprendė nebeįsileisti. Pradėjo elgtis taip, lyg ta katytė niekada ir nebūtų buvusi jų, nekreipė dėmesio į graudų verkimą prie lango, nedavė valgyti, nebematė ir nenorėjo matyti.


Priimdami ją į „Naminukų“ globą, supratome, kad ji tikriausiai ilgam užims aukso vertės vietelę: iš pradžių seka nepigūs tyrimai kol išsiaiškinam dėl ko katytė tapo tokia, kokia dabar yra, tada gydymas, o tada dar praeina ne viena savaitė, o kartais ir ne vienas mėnuo kol sugrįžta pamestas grožis ir kažkas tarp galybės nuotraukų internete pastebi būtent Ją.


Deizė jau pas mus ir jai skubiai reikalinga veterinaro apžiūra ir tyrimai: šlapimo, kraujo, odos. Jai reikia nedelsiant paskirti gydymą, tam, kad galėtų gyventi kokybišką gyvenimą.


Taip, Deizė nuotraukose atrodo bespalvė ir, deja, neturi gailaus snukučio, kad  akimirksniu priverstų visus patikėti, kaip jai svarbu pasveikti, tačiau labai prašom Jūsų pagelbėti ir jeigu tik galite nors po truputį prisidėti prie šios gelbėjimo operacijos. Deizė bus labai dėkinga!


Jei galite prisidėti, paaukoti galite į „Naminukų“ sąskaitą, mokėjimo paskirtyje nurodant „Deize, pasveik“:


VšĮ „Naminukai“
Kodas: 302712405 
A/S: LT 55 7300 0101 3031 2940 (Swedbank)


Emigrantai irgi turi galimybę daryti gerus darbus, tam turime PayPal sąskaitą:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=CABVSA6HNQBQA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius