-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 28

Išmestas nepageidaujamas prieauglis, skubiai ieškome globos ar namų (nuotraukos)

Rugpjūčio 27 d. į LGGD Vilniaus skyrių kreipėsi Nemenčinės (prie Vilniaus m.) gyventoja ir prašė pagalbos dėl šunelių jauniklių (apie 3 - 4 mėn.), kurie buvo tiesiog atvežti ir palikti ties vieno namo tvora.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Rugpjūčio 27 d. į LGGD Vilniaus skyrių kreipėsi Nemenčinės (prie Vilniaus m.) gyventoja ir prašė pagalbos dėl šunelių jauniklių (apie 3 - 4 mėn.), kurie buvo tiesiog atvežti ir palikti ties vieno namo tvora.

Žmonės, kurie kreipėsi į mus, nėra abejingi gyvybei, tačiau priglausti šunelių savo namuose jie galimybės neturi, nes jų teritorijoje laksto „kaukaziukas", kuriam šie pamestinukai gali būti vienas kąsnis. Iš viso išmestos buvo trys kalytės. Vienai skambinę žmonės rado namus iš karto, sakė pasiūlė kaimynams.

Likusios (ir įsikūrusios prie tos tvoros, kur jomis atsikratė, ant medinių padėklų, o naktį po jais) yra dvi mažylės, kurioms LABAI SKUBIAI REIKIA GLOBOS AR NAMŲ. Neabejinga moteris maitina jas, bet visi žinome, kad rizika niekieno šuneliams ir dar tokiems, kurie patys apsiginti negali, yra labai didelė: neturi mažylės tos saugios pastogės, kur galėtų ramiai laukti tikrųjų šeimininkų. Abi yra meilios, geros, nebailios, draugiškos, linksmos (kol kas).

Skambinkite tel. nr. 8 606 50618  arba 867508376

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius