-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 20

Išmestas, sergantis ir verkiantis katinėlis Mauras prašo nenusisukti

Žmonės pyksta, barasi ir burnoja, kam veisiasi tie lauko katinai: nešvarūs, vargšai, „ligų nešiotojai“, badantys akis ir ir nepadoriai rodantys savo skurdą. Deja, o ir labai daž...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Žmonės pyksta, barasi ir burnoja, kam veisiasi tie lauko katinai: nešvarūs, vargšai, „ligų nešiotojai“, badantys akis ir ir nepadoriai rodantys savo skurdą. Deja, o ir labai dažnai, mūsų vidinį skurdą. Patinka mums ar ne, bet tiesa tokia, kad daugiausia lauke gyvenančių katinukų ne lauke gimę, o žmonių išmesti, kadaise buvę gražūs naminukai.

Ši istorija būtent apie tokį katinėlį, dar visai jauną juoduką Maurą atsidūrusį gatvėje. Ir tik iš jo naivaus žvilgsnio į žmogų, kūno kalbos ir tarsi pagalbos ieškojimo, galima pamatyti, kad juodukas negimė gatvėje. Kad žmogumi jis pasitiki ir tarsi supranta, kad vienintelis jo išsigelbėjimas tai pačiam atrasti tinkamas rankas.

Bet kaip jos atsiras kai vien pažvelgus į išplikusią ir žaizdom nusėtą Maurelio galvą tampa aišku- jis serga. Ir visai nesvarbu ir neaišku kuo, jei tik tai akivaizdu, dauguma jį aplenkia kaip rajono baubą, nuo kurio galima užsikrėsti ir pačiam tapti baubu. Net jeigu tai ir labai toli nuo tiesos.

Ačiū Kotrynai, kuri neliko abejinga, neseniai išmesto katinėlio verksmui. Ji įsisodinus jį į dėžutę nuvežė į veterinarijos kliniką, kur Maurui buvo nustatytos poodinės erkutės (žmogui neužkrėčiamos), kurios ir sukėlė didžiulį niežulį, bei išplikimus... Liūdniausia, kad reikia gydymo, reikia globos, o vargšui juodukui nėra net, kur priglausti savo uodegėlę. Deja, Kotryna parsinešti jo į namus irgi negali, bet palikti lauke būtų reiškę palikti mirčiai. Ačiū klinikai, kuri sutiko gydymo laikotarpiu palaikyti Maurą stacionare ir stebėti jo būklę.

Mieli draugai, turbūt ne paslaptis, kad stacionaras savaitei katinėliui kainuoja maždaug 100 Lt, o gydymas gali trukti ir 3-4 savaites... Deja, „Naminukai“ tokių pinigų Maurelio gydymui šiuo metu neturi, nepaisant to, kad noras jam padėti veržiasi per kraštus.

Todėl labai prašome, jeigu ir Jūs norite padėti juodukui pasveikti nuo varginančio niežulio ir suteikti puikų šansą rasti namus ir nugyventi puikų katinišką gyvenimą, susivienykime ir padėkime Maureliui kartu. Net Jūsų 10 Lt, reikštų katinėliui papildomą dieną stacionare, tad jei tik galite atsisakyti kažko mažo ir padaryti kai ką didingo, būsime tikrai dėkingi!

Galėdami prisidėti, galite paaukoti į „Naminukų“ sąskaitą mokėjimo paskirtyje įrašius „Katinėliui Maurui“:

VšĮ „Naminukai“
Kodas: 302712405
A/S: LT 55 7300 0101 3031 2940 (Swedbank)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius