Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 02 09

Ištikimas draugas Aras ieško Tikro Draugo

Aš esu Aras. Man 1-3 metai. Didelės širdies, geras, ramus ir kuklus. Man daug vietos nereikia, esu vidutinio ūgio. Visą gyvenimą gyvenau bute. Sugyvenu net su katinu. Tiesa, jis kiek pasipūtęs, kad aš įžengiau į jo teritoriją. Todėl drįsta net mano vandenį lakti ir kartais net mano kaulo paragauja, kai jo šeimininkė ateina manęs paglostyti. Bet aš gerietis ir ant jo nepykstu, jis juk mažesnis..
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Aš esu Aras. Man 1-3 metai. Didelės širdies, geras, ramus ir kuklus. Man daug vietos nereikia, esu vidutinio ūgio. Visą gyvenimą gyvenau bute. Sugyvenu net su katinu. Tiesa, jis kiek pasipūtęs, kad aš įžengiau į jo teritoriją. Todėl drįsta net mano vandenį lakti ir kartais net mano kaulo paragauja, kai jo šeimininkė ateina manęs paglostyti. Bet aš gerietis ir ant jo nepykstu, jis juk mažesnis..

Mėgstu eiti pasivaikščioti, susipažinti su kitais šunimis. Esu jau viso kiemo draugas. Nors dar sulojęs nė karto nebuvau. Pas globėją man šilta ir ramu, bet kol kas dar labai liūdna... Vis tyliai sau verkiu savo šeimininko... Šeimininkas mano buvo jau senas žmogus, kuris tiesiog jau ruošėsi mirčiai. Galvojo, kad man bus be jo geriau..bet man negeriau.. Aš esu labai ištikimas, todėl vis dar laukiu kol jis grįš, bet jis negrįžta.

Gal Tu norėtum, kad aš būčiau tavo draugas draugas? o Tu būtum mano. Kuriuo galėčiau tikėti ir pasitikėti... Nebijoti... Baksnoti nosyte, drauge žiūrėti filmą žiemos vakarais, eiti pasivaikščioti ir prasiblaškyti. Aš Tave saugočiau, mylėčiau ir visada visada būčiau šalia. Taip mums abiem būtų drąsiau ir smagiau šiam dideliam pasauly.

Tel. nr. 867059403

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius