Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 22

Išvežk arba nužudysiu: Džiumandži skubiai reikia globos

Džiumandži - tai nepaprastai gražus, šokoladinis, paslaptingo būdo katinėlis. Nublokštas likimo į gatvę – pavojų ir nelaimių sūkurį. Katinėlis kastruotas, kažkada buvo naminis....

Džiumandži - tai nepaprastai gražus, šokoladinis, paslaptingo būdo katinėlis. Nublokštas likimo į gatvę – pavojų ir nelaimių sūkurį. Katinėlis kastruotas, kažkada buvo naminis. Deja, kaip daugleis tampančių nemylimų ir nereikalingų, nes numetė vazoną, apdraskė ar atibodo, atsirado Pylimo g. daugiabučio apleistose patalpose.

Trukdo. Nepatinka. Vis kliūna piktiems, „užimtiems“ žmonėms. Bet yra ten toks vienas pikčiausias – žudyti grasinantis, koja paspiriantis. Vargšes beglobius pašeriančias moterėles gąsdina, niekina ir užgaulioja. Vis pasakoja, kokiais žiauriais būdais susidoros su beglobiais gyvūnais. Sakote, į policiją? Kažkam skųstis? Pamirškite. Kam rūpi neregistruotas, juodas, eilinis katinas, kurio net buvimo įrodyti neįmanoma. Tai ką jau kalbėti apie dingimą?! Taip, kai jau įvyks nelaimė, kažko gal ir pešime, bet bus jau per vėlu.

Nėra čia kada laukti, kol tas piktažmogis patiklųjį Džiumandžį ir jo kiemo draugus nužudys. Reikalinga globa. Nesaugu ten. Tuščios patalpos, kuriose netrukus atsidarys kažkokia įstaiga, prie pat gatvės. Uždarius tą nelemtą skylę, katinėliai neturės kur glaustis. Pirmiausia ieškome globos Džiumandžiui, nes jį nuskriausti lengviausia.

Katinėlis prieš kelias savaites buvo rastas sunkiai sužalotu snukučiu. Laimei, maitintojos lauko sąlygomis jį apgydė. Ačiū!

Labai ieškome globos. Galbūt Jūs galėsite Džiumandži priglausti po karantino? Stacionaro, nublusinimo ir dehelmentizacijos? Laukiame įvairių globos variantų. Neleiskime nutikti nelaimei. (Jam surinkta parama 120 lt – dėkojame rėmėjams)

Skambinkite, rašykite: 868973782; 861558898

www.rainiukas.lt
info@rainiukas.lt

Paramos gavėjas:
„Rainiukas“ VšĮ
Paramos gavėjo kodas: 302733794
Banko sąsk.: LT 56 7300 0101 3075 8928

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius