Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 12 13

Jauna dalmantino mišrūnė Leila ieško namų

VšĮ "Naminukai" sulaukė Sigitos laiškelio: „Visada mėgome užsukti į gyvūnų prieglaudos puslapius ir vis pagalvodavome jei galėtume visus juos pasiimtume ir planuose visada buvo...
Temos: 1 Dalmantinas

VšĮ "Naminukai" sulaukė Sigitos laiškelio:

„Visada mėgome užsukti į gyvūnų prieglaudos puslapius ir vis pagalvodavome jei galėtume visus juos pasiimtume ir planuose visada buvo mintis pasiimti gyvūną iš prieglaudos, taip prieš metus iš prieglaudos pasiėmėme kalytę Bairą jau paaugusią meškutę su kuria po ilgo darbo radome bendra kalbą ir kuri galiausiai pamilo ir mus, bet istorija ne apie ją.

Vasaros pabaigoje netyčia užlydau į sanitarinės tarybos Grinda puslapį kur pamačiau mažutėlę gražuolę mišrūnę (kiek buvome pas veterinarus ir kinologą dalmantinų veislės mišrūnę) kalytę. Tuo pačių metu draugo brolio šeima ieškojo šunelio ne per didelio, bet dar jauno su džiugesiu paskambinau ir pasakiau, kokia puikią progą turi pasiimti mažąja gražuolę jie taip pat susižavėjo šia mintimi, tačiau tuo metu buvo išvažiavę ir patys negalėjo pasiimti paprašė mūsų paimti kadangi neabejojome jų noru sutikome, bet čia ir buvo klaida. Paimėme ją žinoma mažas šunelis daug vargo, o ir džiaugsmo. Grižus jiems nuvežėme mažąją į naujuosius namus pas juos. Buvo smagu matyti džiugius žvilgsnius ir norą rūpintis. Dėja to noro užteko tik kelioms dienoms sulaukėm skambučio, kad negali susitvarkyti (balutės, dovanėlės, nenusakomas smalsumas ir naktinis cypimas nedavė ramybės) pasakė, kad geriau gal jiems nereikia šunelio arba paimsime arba nuveš į kokią prieglaudą ir paliks... Buvom sukrėsti išgirdę tokią naujieną, nes net minties neturėjome , kad šitaip gali atsitikti. Kadangi jau buvom įsimylėję mažąją Leilą taip ją praminėm nutarę pagalvojom jog turim vieną šunį ir rūpinamės nebus didelio rūpesčio kartu išvesti ar pašerti ir kitą pasiimėme ją patys. Praėjome visus mažuosius vargus kas užtrūko ilgai ypač pasiprašymas į lauką... Dabar ji tvarkinga, neišpasakyto meilumo ir smalumo kupina puses metų kalytė.

Viskas buvo puiku iki to kol neiškilo mums patiems problemų teko kraustytis į nediduką butą, čia žymiai mažiau vietos ir tikrai ankšta dviese su dviem šunimis. Ilgas ir sunkus sprendimas buvo nuspresti parašyti Jums ir paprašyti padėti surasti mažajai naujus namus ir taip pat ją mylėsiančius šeimininkus...

Ji dar jaunutė vos pusės metų ir jei dar nebus taip sunku pamilti naujus žmones juolab, kad ji begalo energinga, meili (nežino ką iš meilės daryti ir kaip meilintis bučinukai tik maža visko dalis kaip mes juokaujame iš meilės ir į mažiausią kišenę galėtų įlysti, nes nežino nė ką daryti kai meilumo akimirkos ateina. Mėgtą viską ką ir jausi šuneliai šėlioti lauke gaudydama viską, pas jos manymu vertą išūkio lapai, paukščiai šunys ir žinoma šeiminkai. Dievina maistą yra nepaskotina šunytė matyt , dėl bedalinės energijos, kurios niedada nepristyksta. Prašome Jūsų pagalbos padėti naujus namučius ir ją mylėsiančius žmones."

Dėl Leilos kreipkitės į Sigitą 860900457 arba Saulių 867539638 (Vilnius)!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius