Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 05

Jaunas, skiepytas juodas katinėlis Mauricijus svajoja turėti namus

Juodas, vos 7 mėnesių Mauricijus atsirado visai netikėtai: tarsi iš dangaus nukrito prie gyvenamųjų namų, ir ne šiaip sau, o kaip gyvas priekaištas gyventojams, kasdien ž...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas
Temos: 1 Mauricijus

Juodas, vos 7 mėnesių Mauricijus atsirado visai netikėtai: tarsi iš dangaus nukrito prie gyvenamųjų namų, ir ne šiaip sau, o kaip gyvas priekaištas gyventojams, kasdien žygiuojantiems į savo darbus arba tyliai rymantiems prie lango.
Atrodytų, kad gatvėje valkataujantys katinai be vietos jau seniai tapo mūsų gyvenimo dalimi ir taip stipriai, kad kartais jų nebepastebime. Kartais- kaip ir vieni ktų.

Bet šis atvejis buvo kitoks. Įsivaizduokite juodą, sulysusį katinėlį ryškiai raudonu išplikusiu snukeliu ir žaizdom nusėta galvele. Ir jis nesislepia. Priešingai: jis pastoja kelią ir žiūri tiesiai į akis, tarsi norėtų jog perskaitytum jo žvilgsnį, kad išgirstum jo nebylų „padėkit“... Jis trinasi po langais, trinasi prie kojų, nesitraukdamas niekur toliau, beveik kaip paliktas šuo prie parduotuvės, kurio niekas negrįžo.

Toks buvo Maurelis. Akivaizdžiai išmestas, akivaizdžiai sergantis ir akivaizdžiai gąsdinantis žmones. Ačiū Kotrynai, kurios baimė nežinomos ligos buvo daug mažesnė už norą atsakyti į Maurelio pagalbos šauksmą. Jau netrukus sulaukėme skambučio iš Kotrynos ir pasitarę nusprendėme keliems mėnesiams apgyvendinti Maurelį stacionare, kur būtų išgydytas ir sutvarkytas.

Ačiū visiems, kurie neliko abejingi ir paaukojo pinigėlių juoduko gydymui. Jam buvo nustatytos poodinės erkutės, bet jau po pirmos vaistų dozės Maurelis pradėjo sparčiai keistis, o po kelių mėnesių buvo ne tik išgydytas ir paskiepytas, bet ir kastruotas.

Maurelis iš bjauriojo ančiuko virto juoduoju princu! Ačiū Aušrai ištiesusiai pagalbos ranką ir priėmusiai Maurelį į laikiną globą. O šis katinėlis ne iš kelmo spirtas! Dar visai jaunas, žaismingas, bendraujantis, kartais paaugliškai grubokas, bet iki begalybės nuoširdus. Na taip, jis ne visada žino kaip teisingai įtikti žmogui ir teisingai atsakyti į „paniurkymus“, bet jis visada užtikrintai seka kiekvieną žingsnį ir nori būti kartu. Kur žmogus- ten ir Mauricijus.

Bet kur tas žmogus? Kur tas tikras, nesumeluotas gyvenimas jaukiuose namuose, kuriuos Maurelis galėtų pavadinti savais...?

Jei ieškai žavaus, jauno, charakteringo, magišką žvilgsnį turinčio draugo, skambink Maurelio laikinai globėjai Aušrai 8 655 78811 arba „Naminukams“  8 648 30077 (Vilnius).

P.S.: atsakingiems žmonėms, norintiems priglausti Maurelį, transportas organizuojamas ir į kitus miestus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius