Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 17

Jaunas sodų perliukas: katytė Pūkė ieško gerų namų!

Vasarą prijaukinti, žiemai palikti, kas? Sodų katinėliai... Turbūt pagrindinė besisukanti rudens tema tarp gyvūnų gelbėtojų. Pasipila vieni į kitus panašūs skambučiai, kurie prašo...

Vasarą prijaukinti, žiemai palikti, kas? Sodų katinėliai... Turbūt pagrindinė besisukanti rudens tema tarp gyvūnų gelbėtojų. Pasipila vieni į kitus panašūs skambučiai, kurie prašo pagalbos vasarą atklydusiems, prijaukintiems, ar kažkieno išmestiems sodo katinėliams, kuriems vasara buvo soti ir smagi, o žiema laukia po atviru dangumi glaudžianis prie ištuštėjusios sodybos sienų.

Pūkutė viena iš tų „vasarinukių“, kurios buvo išmestos, o gal atvestos vietinės katytės (kas dabar žino?). Jos sesutę sodybos šeimininkams pavyko „įtaisyti“ geriems žmonėms, na o Pūkė, nors ir be galo graži ir gera, namų dar nerado.

Pūkei maždaug 5-6 mėnesiai, ji draugiška, gan rami, tvarkingai naudojasi kraiku, primena sumažintą meino meškėną. Dabartiniai globėjai Pūkutę galės globoti tik iki lapkričio 1 dienos, todėl šiai nuostabiai katytei skubiai reikia gerų namų.

Jei galite padovanoti Pūkutei namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, parašykite žinutę).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius