-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 14

Jaunutė 3 mėnesių be galo žavi kalytė ieško namų arba bent jau laikinos globos

Trakų rajone, Vosyliukuose, buvo atsikratyta dviem nedidukais (maždaug 3 mėn. šuniukais), vienas iš jų jau rado globą, tačiau vieniša kalytė dar laukia išsigelbėjimo. Neabejinga...

Trakų rajone, Vosyliukuose, buvo atsikratyta dviem nedidukais (maždaug 3 mėn. šuniukais), vienas iš jų jau rado globą, tačiau vieniša kalytė dar laukia išsigelbėjimo. Neabejinga moteris išvydusi, kad šuniukai išmesti tiesiog prie judraus kelio ir bežaizdami vis išlekia į gatvę, parsivedė likusią kalytę į savo sodo kiemą, tačiau pastogės suteikti negali.

Dabar moteriai ramybės neduoda ne tik prasta sveikata, bet ir kieme išdygusi mažylė, kuriai nėra kur dingt. Nežinome, kokie planai ir kokios mintys sukasi moters galvoje, jei greitu metu neatsiras globėjai, tačiau skubame jų ieškoti, kad vėliau netektų gailėtis dėl nelaukto istorijos finalo...

Mielieji, gal kas galite suteikti laikiną prieglobstį (iki padovanojimo) šiai šauniai kalytei, kuri dabar iš esmės yra be vietos? „Naminukai“ pasirūpintų mažylės dovanojimo reikalais, taip pat aprūpintume maistu ir visomis priežiūros priemonėmis, tik padėkite išgelbėti suteikdami jai saugią vietelę.

Būsime be galo dėkingi jei nenusisuksit nuo šio pagalbos prašymo ir atkreipsit dėmesį į šias, tiesiai į Jus žiūrinčias akytes, ir prašančias pagalbos! Atsiradus globėjams, transportą iki Vilniaus suorganizuotume.

Jei tik galite šią kalytę priglausti laikinai ar su visam, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077, Vilnius (Jei negalime pakelti ragelio, parašykite žinutę).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius