-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 08 29

Jėruzalėje, Vilniuje, rastas šunelis. Reikalinga globa (nuotraukos)

Rugpjūčio 25 d. Jeruzalės mikrorajone radome šunelį su perkąsta koja. Šunelis jau sėkmingai išoperuotas, jo lūžę kaulai sutvirtinti strypu. Dabar jam reikia daug ramybės ir poilsio.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Rugpjūčio 25 d. Jeruzalės mikrorajone radome šunelį su perkąsta koja. Šunelis jau sėkmingai išoperuotas, jo lūžę kaulai sutvirtinti strypu. Dabar jam reikia daug ramybės ir poilsio.

Gal kas nors galite jį laikinai priglausti, kol rasime jam naujus namučius? Namie jau turim tris šunelius ir dvi priglaustas katytes. Kurį laiką dar galime Sniegiumi pasirūpinti, bet vienas iš mūsų šunelių labai karingai nusiteikęs Sniegiaus atžvilgiu. O jam po užpuolimo patirto šoko ir traumos reikalinga ramybė.

O gal Jūs jau dabar pamilote Sniegių? Gydytojas sakė, kad jam dar tik apie 2 metukus. Jaunas, žaismingas, gražuolis šunelis. Jis nusipelnė tiek daug meilės ir šilumos. O Jūs nusipelnėte paties nuostabiausio draugo pasaulyje.

Veterinarijos klinikoje šunelis elgiasi gražiai ir kantriai. Leidžiasi apžiūrimas. Visus stebina savo ramumu, savo gerumu, savo supratingu ir giliu žvilgsniu. Ir savo prieraišumu.

Atrodo, kad jis tikrai turėjęs namučius, nes yra labai draugiškas ir puikiai jaučiasi namuose. Mielai eina vedamas už pavadėlio. Ir jau taaaaip mėgsta, kad jam būtų kasomas pilvas ir šonai. Naminukas ir tiek.

Gal šiose nuotraukose atpažinote savo, savo draugų ar pažįstamų augintinį? Gal žinote, kad jis yra ieškomas ir dėl jo dingimo verkia tikrieji šeimininkai? Pranešite, nelikit abejingi: 8 687 24980.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius