-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 23

Juodas foteliukas ieško namų (nuotraukos)

Nemanykit, kad tyčiojuosi. Šis šuo tikrai panašus į didelį, šiltą, minkštą fotelį, į kurį norisi atsiremti, įsirausti ir snūduriuoti, o jis ir ne prieš būtų.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Nemanykit, kad tyčiojuosi. Šis šuo tikrai panašus į didelį, šiltą, minkštą fotelį, į kurį norisi atsiremti, įsirausti ir snūduriuoti, o jis ir ne prieš būtų.

NiufNiufas yra tikras šeimos šuo, geroji namų dvasia, ginkdie ne lenciūginis sargas! Jau geriau namie prie sofos, atsirėmus į garbinamo šeimininko kojas, negu vienišas ir liūdnas kieme... Jam svarbiausia bendravimas ir saugus buvimas šalia savo žmonių. Toks jo būdas, tokia jo filsofija. Pamatę šį įspūdingą milžiną gyvai, visiškai su tuo sutiktumėte. Beje, šio niufaundlendo mišrūno akys nereginčios, tad žmones jis jaučia uosle, klausa ir, žinoma, širdimi.

Šiuo metu NiufNiufas gyvena „SOS gyvūnų" prieglaudoje Vilniuje Minsko pl. 33A, jam patinka savanorių ir lankytojų čia rodomas dėmesys, jis myli visus ir nejaučia nuoskaudos, bet kažkada jis tikrai turėjo savo namus. Kaip atsitiko, kad tapo beglobiu klajokliu, niekas nepasakys. Kurį laiką šuo buvo priglaustas gerų žmonių, tačiau iš jų kiemo įsigudrindavo pabėgti, o klaidžioti jam, aklam, pavojinga. Todėl ieškome šiam dičkiui saugių namų, iš kur nei pasikasus, nei prasispraudus pabėgti nepavyktų. Klajoti jį vertė būtent bendravimo trūkumas, nes iš prieglaudos net ir neuždarytas nebėga, visą dieną patenkintas snaudžia atidarytoj bagažinėj, „nulydi akimis" visus atėjusius, atsiima savo glostymų, pagyrimų ir patapšnojimų per didžiulę gauruotą galvą dozę ir kantriai laukia, kol bus jo eilė pasivaikščioti po apylinkes.

Nemanykit, kad jam tai sudaro problemą. Svarbu prižiūrėti, kad jis nelakstytų gatve, kur važiuoja mašinos, o takeliais ir keleliais NiufNiufas puikiai vaikšto, kur koją pakelti, žino, ir kai jau laikas ateina, gražiai pareina atgal į prieglaudą. Tai kas kam čia vedlys?..

Sutaria ir su kitais šuneliais.

Tikime, kad jis sulauks pačių geriausių šeimininkų, kurie ir jam suteiks puikų gyvenimą, ir patys patirs daugybę džiaugsmo ir sielos ramybės bendraudami su Didžiuoju Juoduoju Milžinu. Jis, beje, nėra toks jau senučiukas, nors ir ne jaunuolis.

Skambinkite dėl šio „foteliuko" savanorėms: 8 683 69502 Ilona, 8 683 39826 Nadia, rašykite info@sos-gyvunai.lt ir atvykite susipažinti. Jei svajojate apie šios veislės šunį, ir nebijote jo aklumo - NiufNiufo draugiškumas jus pavergs. Taip, jis neturi dokumentų, bet jis turi didelę širdį...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius