-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 07 14

Kačiukai ieško namų

Dovanojami mažučiukai gražučiukai kačiukai, visi švarūs ir gudrūs. Jei kuris krito į akį, susisiekite su globėja, kaip juos aplankyti Pasvalyje, o jei pasiseks, atveš pas jus į...
Maikas
Maikas

Dovanojami mažučiukai gražučiukai kačiukai, visi švarūs ir gudrūs. Jei kuris krito į akį, susisiekite su globėja, kaip juos aplankyti Pasvalyje, o jei pasiseks, atveš pas jus į artimesnius miestus (Biržų r., Panevėžys, Pasvalio r., Šiauliai). Dovanojami su VšĮ „Mažoji Liza“ dovanojimo sutartėlėmis. Vilniuje – nuolaidos sterilizacijai, kastracijai, skiepams.

Taigi, pristatome mažylių brigadą!

Baltukai – Maikas ir Pienė. Maikas iš pradžių žmogum nelabai domėjosi, bet dabar dabar jau drąsus, nesikuklina ir pats ant rankų pasiprašyti ar iš paskos išbėgti ir į kitą kambarį, tik mamytė jį greitai pasigauna ir parsineša atgal (ak, tie mamytės mylimukai...). Sesytė Pienė – linksma, tvirto charakterio katytė, jau rezervuota.

Rainiukė Mėta – didžioji smalsutė, pralaužianti ledus visiems katukams. Ji pirmoji pradėjo domėtis dvikojais šeimininkais, pirma paragavo mamos maistelio, pirma pasiprašė ant rankų. Sportininkė, aktyvistė, ir tiesiog gražuolė!
Trispalvė dūminė Maja – nuostabi... Tokios spalvos katytę nedažnai sutiksi. Draugiška, miela, smalsutė.

Paskutinėje nuotraukoje matote jų mamytę Belą. Jos šeimininkas mirė, ji liko su jo žmona, tačiau ši turėjo gultis į ligoninę, paskui reabilitacija ir t.t., tad jau katinga Bela perimta į VšĮ „Mažoji Liza“ globą, o paskui rado puikius globėjus Pasvalyje. Katė-mama labai gera, rami, jauki, ji liks su globėjais visam laikui.

Jei susidomėjote mažyliais – paskambinkite. Jiems jau apie mėnesį. Globėja galės papasakoti apie kiekvieną daugiau. Tel. 868241750.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius