Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2014 08 17

Kačiukai, praminti „alučiais", ieško namų!

Trys, maždaug 3-4 mėn. katinėliai buvo atrasti visai netikėtai, įsikūrę „Alaus studijos“ teritorijoje, prie pat paradinio išėjimo, kur darbuotojai išeina atsikvėpti pertraukėlių...

Trys, maždaug 3-4 mėn. katinėliai buvo atrasti visai netikėtai, įsikūrę „Alaus studijos“ teritorijoje, prie pat paradinio išėjimo, kur darbuotojai išeina atsikvėpti pertraukėlių metu. Manoma, kad juos atsivedė tarsi iš niekur „išdygusi“ juoda katytė. Šalia- apleistas pastatas, statybinės šiukšlės, kažkokie seni rakandai- ten visa šeimyna ir rado užuovėją. Praminėme juos „alučiais“!


O „alučiai“ linksmi kaip ir priklauso. Tiesa, linksmi, kol nesusiduria akis į akį su žmogumi, tada jau prasideda gąsdinimai ir grasinimai laikytis atokiau, todėl galima daryti išvadas, kad šie paaugliukai nebuvo glostyti ir dar nežino, ką reiškia žmogaus ir katino draugystė. Jie tiesiog dar bijo... Ir vistiek juos gaudėm su dideliu tikėjimu, jog tokie gražuoliai gali turėti namus ir gali pavergti kažkieno širdį. O atrodo jie tikrai įspūdingai: du pilki katinėliai, bengališkai raini (tokius gatvėje ne dažnai pamatysi) ir vienas- juodukas. Pilkieji- katytė ir katinėlis, juodasis- katinėlis. Trijulė jau 2 kartus „nukirminuoti“, laukia skiepų.


Visi trys kolkas vargsta narve, bet tikimės, kad tai netruks amžinybę ir Jūs padėsite išspręsti šią neteisybę. Gal tarp jų matote draugą ar draugę, kuriam norėtumėte padovanoti namus? Jie tikrai to laukia!


Jei susižavėjote vienu iš jų, jei nebijote bailiuko, kuris pradžioje pats bijos Jūsų, ir paprašys šiek tiek laiko prisijaukinti, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, parašykite žinutę).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius