-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 22

Kačiukas, kuris moka praustis vonioje, ieško namų (nuotraukos)

Šiandien, žiūrėdama į Šarkį, jau pasveikusį po akytės operacijos, labai džiaugiuosi dėl jo: įveikęs visus negalavimus išaugo draugiškas, gero būdo, švelnus katinukas.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Šiandien, žiūrėdama į Šarkį, jau pasveikusį po akytės operacijos, labai džiaugiuosi dėl jo: įveikęs visus negalavimus išaugo draugiškas, gero būdo, švelnus katinukas.

Tai ne padūkėlis - jis nesikarsto užuolaidomis, nelenda prie gėlių. Žaidimai jo trunka žymiai trumpiau negu jo draugės, pakritęs kur geriau stebi kitus, negu pats žaidžia. Ant rankų būti nelabai mėgsta, bet, užtat, visada būna šalia: kai ilsimės - guli greta, kai plauname grindis - bando pagauti šluotą, kai siurbliuojame - reikia saugotis, kad į siurblį jo uodegos neįtrauktume, kai plaunu galvą vonioje - žiūri pasistiepęs, atsirėmęs į vonios kraštą priekinėmis letenėlėmis, kai darbuojamės virtuvėje - prašo, kad ir jam visko duotume, parodydute, nesvarbu, ką, bet patikrinti, pauostyti būtinai jam reikia. Jam labai patinka kai jį glostai, tada vartaliojasi, palaižo ranką, bet niekada nekanda.

Rytais, supratęs kad keliamės visada tuo pačiu laiku, žadina mus 10 - 15 min. prieš atsibundant: priėjęs kiša galvytę po kaldra, palindęs apsisuka ir išlenda. Tada ramiai laukia, kol atsikeliame.

Šarkis daug kniauksi - miauksi, bet ne šiaip sau, o kai nori dėmesio, pažaisti, pabendrauti, ar kad paglostytumėm. Jis visada kniauksėdamas eina į tualetą ir kapstosi ten kniauksėdamas kol atlieka reikalus.

Šarkis turi asmeninį dubenėlį vandeniui. Nors namuose padėti du dubenėliai skirtingose vietose, savo kniauksėjimu išsireikalavo, kad jam būtų atskiras - tik iš jo laka, o jei randa tuščią tuoj pradeda burbuliuoti, t. y., kniauksėti. Išgirdęs, kad maitinu savo dvi kates ar šunį, Šarkis ir iš giliausių miegų pašokęs atlekia paskanauti kartu. Pasigardžiuodamas kerta šuns maistą.

Ooo, kaip jam patinka purkštis vonioje! Gaudo vandens lašus panašiai kaip norėdamas musę pagauti, o jeigu atsuki, kad vanduo bėgtų plona srovele, tada įsivaizduoja , kad čia siūlas - nori nukąsti: nusitaiko ir griebia. Kiek pažaidęs išlipa, garsiai miauksi - reikia paglostyti, pagirti koks jis geras, nuostabus, puikus katinas. Apsisukęs ir vėl strykteli į vonią ir toliau sau teškenasi. Oi, ilgai jis ten užtrunka.  Kai baigia, būna kaip po lietaus - tada pradeda tvarkytis savo kailiuką.

Toks yra Šarkis - nuostabus kačiukas, kuriam norime surasti namus.

Kačiukas yra sveikas, švarus, tvarkingas, naudojasi kraiko dėžute. Gimęs balandžio 20 d.

NUOTRAUKŲ ALBUMAS https://picasaweb.google.com/100536361416640511862/Sarkis?authkey=Gv1sRgCJzIxdyk58qnVQ

ŠARKIS VONIOJE https://picasaweb.google.com/100536361416640511862/SarkisVonioje

Gargždai, tel. 8 614 94359.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius