-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 28

Kačiukų šeimyna prašo pagalbos

Viena iš daugelio nelaimingų beglobių šeimų gyveno Popieriaus g. dėžėje, po balkonu, kur buvo nepageidaujami, niekam nereikalingi ir nelaimingi. Susirūpino viena gera moteris,...

Viena iš daugelio nelaimingų beglobių šeimų gyveno Popieriaus g. dėžėje, po balkonu, kur buvo nepageidaujami, niekam nereikalingi ir nelaimingi. Susirūpino viena gera moteris, kad vos kelių savaičių mažyliai užpūliavusiom akim, o katė mama labai sunkiai kvėpuoja, labai blogos būklės. Ką gi gali pasiūlyti organizacijos, kai perpildyta visur ir tiek, kad „per kraštus lenda“..

O bėda čia didelė. Moteris savo lėšomis nulėkė pas gydytojus su visa šeima. Kačiukams apie 3 savaitės – jų keturi. Visiems pūliuoja akys – rinotracheitas. Suprantama, reikalingi antibiotikai, nes lašai jau nebepadės. Katę apžiūrėję gydytojai nustatė, kad gali būti plyšęs plautis, bet norint nustatyti tikslią diagnozę, būtina daug įvairių brangių tyrimų atlikti. Buvo išrašyti vaistai 5 dienoms. Mažyliams antibiotikų „nereikia“.

Šeima turėjo keliauti vėl po balkonu į kartoninę dėžę. Katei buvo suleisti vaistai, bet situacija negerėjo. Na ir suprantama, kodėl – esant komplikacijoms, pažeidus infekcijai plaučius, 5 dienų gydymo tikrai nepakanka! O ką jau kalbėti apie „įplyšusį plautį“?! Deja, šeimyna toliau tyliai kentėjo gatvėje ir niekas nejudėjo iš vietos.

Suprantama, kad po tuo balkonu nieko gero ir nebūtų įvykę. Nebegalėjome ilgiau laukti, dar kelios savaitės ir negydomi mažyliai netektų akyčių, o gal ir mamos, kuri kęsdama skausmus visai nusikamuotų lauke.

Šiuo metu visa šeimyna klinikos stacionare. Katinėliai gydomi, katytei pradėti leisti vaistukai ir bus stebima, jei blogės sveikata bus atliekami visi tyrimai.

Ieškome laikinos globos 4 mažyliams ir mamytei, kuri nėra agresyvi ar nepataisoma laukinukė. Ir pas veterinarus buvo, ir gavo dūrių, ir vaikus jos liečia kas tik nori, o ji nesitraukia iš tos dėžės.  Vėliau, kai ją išgydisim, galės sterilizuota vėl keliauti į lauką. Bet leliukus būtina gydyti kuo skubiau.

Labai reikalinga finansinė parama. Kiekviena para stacionare kainuoja, o kur dar vaistai, tyrimai, kokybiškas maistas.

Skambinkite, rašykite: info@rainiukas.lt ir +370 689 73782; +370 615 58898 (VšĮ „Rainiukas“). Vilnius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius