-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 20

Kai gyvenimas prasideda šiukšlių konteineryje: išgyvenę ieško namų (nuotraukos)

„Kai gyvenimas prasideda šiukšlių konteineryje - blogiau būti jau nebegali, todėl toliau gyvenimas gali eiti tik geryn!" - štai taip filosofiškai nusiteikę septyni naujagimiai mišrūniukai, rugpjūčio 9 dieną atnešti į gyvūnų sanitarinę tarnybą Grinda kartotinėje dėžėje, ištraukti iš šiukšlių konteinerio. Viena sesutė tą pačią dieną rado namus, vienas broliukas po savaitės iškeliavo Vaivorykštės šalin, o likę 5 mažyliai globėjos namuose auga stiprūs ir sveiki - kiekvienas mažylis dairosi to vienintelio šeimininko, kurio meile nebereikės dalintis su kitais, už kurio dėmesį nebereikės kovoti, kurio namuose galės karaliauti vienas - mylimas, reikalingas, saugus.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Šiukšlės

Kai gyvenimas prasideda šiukšlių konteineryje - blogiau būti jau nebegali, todėl toliau gyvenimas gali eiti tik geryn!" - štai taip filosofiškai nusiteikę septyni  naujagimiai mišrūniukai, rugpjūčio 9 dieną atnešti į gyvūnų sanitarinę tarnybą Grinda kartotinėje dėžėje, ištraukti iš šiukšlių konteinerio. Viena sesutė tą pačią dieną rado namus, vienas broliukas po savaitės iškeliavo Vaivorykštės šalin, o likę 5 mažyliai globėjos namuose auga stiprūs ir sveiki - kiekvienas mažylis dairosi to vienintelio šeimininko, kurio meile nebereikės dalintis su kitais, už kurio dėmesį nebereikės kovoti, kurio namuose galės karaliauti vienas - mylimas, reikalingas, saugus.

Dvi juodos mergytės (1 nuotrauka) - panašios tarsi dvynukės, besiskiriančios tik balta juostele ant galvyčių - viena paženklinta linija, kita - punktyru. Didžiausios, energingiausios ir atkakliausios iš viso penketuko, žmonių pasaulyje apie tokias sakytumėm „šita tai gyvenime nepražus". Pirmosios iš dubenėlio ėsti išmoko, pirmosios naujų žaidimų susigalvojo - kol sesės ir brolis vieni kitiems tik uodegytes kramtė, šios jau ėmėsi paklotėlio - visa jėga jį tampyti, kandžioti ir grasinančiai urgzti, kamuoliuką letenėle kepštelėti irgi sumąstė pirmos. Taigi, merginos  laukia tokių pačių energingų šeimininkų, su kuriais joms netektų nuobodžiauti.

Vienintelis berniukas (2 nuotrauka) - gražuolis juodukas elegantiška balta pakakle - tikras mamyčiukas, jautrus, švelnus ir kuklus vaikutis, mieliausiai leidžia laiką jaukiai tūnodamas globėjai ant kelių. Įsidrąsinęs, taip pat mėgsta prisijungti prie dūkstančių sesių, tačiau šioms įkandus į ausį ar patempus už uodegytės - vietoje drąsios gynybos, ima graudžiai skųstis. Berniukas laukia ramaus, kantraus ir švelnaus šeimininko, kuris nepaliktų mažylio vieno, nuolat padrąsindamas supažindintų šunytį su jį supančiu kol kas kiek gąsdinančiu pasauliu.

Šviesiai rudos spalvos kalytė (3 nuotrauka) ne tik spalva išsiskiria iš savo juodukų sesių ir brolių - ji išskirtinė ir savo būdu. Kažin ar mažai nerangiai kalytei tinka apibūdinimas „subtili", tačiau apie šią mažylę norisi sakyti būtent taip. Ji žaidžia ir dūksta kaip bet kuris mažas šunytis, tačiau daro tai su savotišku mažulyčiu šuniukišku savo vertės pajautimu, nors jai viso labo tik pusantro mėnesio. Mažylė tikisi sulaukti šeimininko, kuris ją vertins, mylės ir saugos taip, kaip kad ji jaučiasi to nusipelniusi.

Nuostabi trispalvė mergytė (4 nuotrauka) - juodukė, marginta su rudu ir baltu - tikra mąstytoja, į pasaulį žvelgia didžiulėmis skvarbiomis akutėmis, kurias pirmoji iš visų sesių ir brolių atmerkė. Nepaprastai guvi ir žaisminga, tačiau dažnai mėgsta ramiai stebėti siautėjančias seses, sėdėti susimąsčiusi kaip mažoji Buda. Mergytė laukia šeimininko, kuris būtų pasiruošęs su ja ne tik smagiai žaisti, tačiau ir dresuoti, mokyti.

Mažylių globėjos Indrės kontaktai:  8-616-15454, Vilnius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius