Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 08

Karališko baltumo Nora nori turėti namus

„Būdama prieglaudoje, kur mano laikas buvo nuolat skaičiuojamas ir kuris reiškė kuo ilgiau, tuo blogiau, kartais norėdavau viską užmiršti. O labiausiai- kad esu įkalinta ir kad...

„Būdama prieglaudoje, kur mano laikas buvo nuolat skaičiuojamas ir kuris reiškė kuo ilgiau, tuo blogiau, kartais norėdavau viską užmiršti. O labiausiai- kad esu įkalinta ir kad bet kurią akimirką mano gyvenimas gali baigtis, nes „terminas suėjo“, o aš pati kalta. Kalta, kad nespėjau rasti namų, kad nemoku kalbėti, maldauti, ar sužavėti, kad turiu tik baltą uodegą ir žvilgsnį, ir kartais tik minutę laiko, kad atvykėlių galėčiau paprašyti... Pasakyti, kad taip noriu vykti kartu, kad noriu namo. Ir kažkaip vis nespėdavau.

Vos pamatydavau juos, taip susijaudindavau nuo minties, kad laiko taip mažai ir kol jie nenusuko nuo manęs akių turiu kažką parodyti, kad jie pamatytų, kad suprastų jog aš jų... Ir štai, jie jau nusisuka, eina link kitų, o aš ir lieku trypčioti vietoje, už grotų, taip nieko ir nepasakius, o viduje verkiu verkiu!

Tada prieinu labai labai arti prie grotų ir taip prisispaudžiu nosimi, kad jų nebematyčiau ir tada nors truputį jaučiuosi laisva. Taip ir lieku prisispaudus, nes kol taip darau, galiu sau mintyse žaisti, kad aš neuždaryta ir jokių grotų čia nėra, aš jų nematau ir aš gyvenu ne prieglaudoj.“- Toks galėtų būti kalytės Noros dienoraštis, atvykusios iš Ukmergės sanitarinės tarnybos į „Naminukų“ globą.

Dabar ši nuostabi, jauna kalytė Nora, apsistojusi globėjos Astos namuose, kur nėra jokių grotų ir nespaudžia joks terminas. Tačiau ir čia ji tik svečias, Nora ieško namų... Išsvajotų savo namų!

Norai maždaug iki 4 metų, ji be galo tvarkinga, jauki, draugiška, namuose- rami, lauke- pašėlus ir linksma. Ji ypatinga ne tik savo pukiu būdu, bet ir išvaizda: tobulai baltus kailinukus ji sugebėjo išlaikyti ir būdama prieglaudoje, jos protingos, karamelinės akys beveik kaip žmogaus, o per ilgą barzdą pasirodanti šypsenėlė neleidžia pamiršti, kad po rimta išraiška slepiasi tikra linksmuolė! Nora paskiepyta, o atkeliavusi į „Naminukų” globą, buvo ir sterilizuota.

Nora nedidukė ir tinkama laikyti tik namuose. Kokių šeimininkų ieško Nora? Nors ji karališkai balta, su reiklumu tai visai nesusiję: ji puikiai pritiktų tiek vyresnių žmonių namuose tiek gausioje šeimoje, svarbu, kad būtų mylima!

Galėdami suteikti Norai namus, skambinkite „Naminukams“ 8 614 69186 (Asta, Vilnius).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius