-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 26

Kas vienam – šiukšlė, kitam – turtas: Du nuostabūs kačiukai ieško globos

Pasirodo, kad kartais net niūriose pakampėse galima rasti lobių! Kaip ir kodėl šie du pasakiško grožio kačiukai atsidūrė nykiame rūsyje, galime tik spėti, bet kad jiems ten...
Temos: 1 Šiukšlės

Pasirodo, kad kartais net niūriose pakampėse galima rasti lobių! Kaip ir kodėl šie du pasakiško grožio kačiukai atsidūrė nykiame rūsyje, galime tik spėti, bet kad jiems ten nevieta – tai faktas!

Kačiukas-berniukas sidabrinio pusilgio plauko gražuolis ir išskirtinio meilumo glaustuniukas. Matosi, kad augęs namuose, nes be galo myli žmogų, o dar labiau visus žmonių komforto elementus. Atneštas namo, katinėlis gerą pusvalandį mėgavosi gulinėdamas ir besirąžydamas ant fotelio bei kilimo. Atrodė lyg per visą amžinybę būtų jų išsiilgęs. Kačiukui labai patinka būti ant rankų. Jis gražiai žaidžia su vaikais, nebijo šunų. Viskas, ko jam trūksta – tai namų, kuriuose bus mylimas ir iš kurių niekada niekada daugiau nebus išmestas!

Jo sesutė – tankaus trumpo kailiuko karalaitė, išmarginta stambiu ryšku raštu. Švari ir tvarkinga. Mažylė šiek tiek bailoka: įtariai žiūri į žmogų ir kol kas neatsipalaiduoja ją glostančiam glėby, bet nėra šnypštukė. Jai tiesiog reikia daugiau laiko ir kantrybės vėl patikėti ją išdavusiais dvikojais. Ieškomi švelnūs, kantrūs ir mylintys šeimininkai šitai gražuolei.

Taip pat ieškoma ir laikina globa šiems katinėliams iki padovanojimo.

Veiksmas vyksta Vilniuje, bet atsiradus geriems namams kitame Lietuvos mieste, transportą bandytume rast.

Katinėliai dovanojami su sutartimi tik atsakingiems šeimininkams.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius