-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 02

Kastruotas švelnaus būdo kačiukas ieško namų

Sveiki visi! Na ką, turiu pagaliau namus susirasti, užteks čia man pas globėją trintis, nes pas ją ir be manęs užtenka augintinių. Išgydė, atpenėjo, o būtumėt matę mane pačioj...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Sveiki visi! Na ką, turiu pagaliau namus susirasti, užteks čia man pas globėją trintis, nes pas ją ir be manęs užtenka augintinių.

Išgydė, atpenėjo, o būtumėt matę mane pačioj pradžioj – nepatikėtumėte, kad galėjau toks užaugti, niekas netiki, nes buvau toks mažas, pasišiaušęs, drebantis... O pažiūrėkit dabar – man 7 mėn., o jau esu gerai įmitęs stambus katinas (sveriu beveik 4,5 kg). Kokią uodegą turiu gražią. Galėsit grožėtis, kai vaikščiosiu po jūsų namus.

Va, pažiūrėkite į nuotraukas, atrodo, kad akį merkiu būsimam šeimininkui, o iš tikrųjų tai akies neturiu. Bet man dzin - puikiai ir be jos gyvenu. Nemanau, kad čia didelė problema ieškant namų – esu optimistas!

Su manim nuobodu tikrai nebus, visur sekioju iš paskos, visus darbus padedu nudirbti, vakare padedu lovą pakloti, kartu miegu, išlydžiu išeinant, pasitinku parėjus, patikrinu, ką įdomaus parsinešė savo krepšyje, net kai prausitės būsiu kartu. Jei ko noriu, tai moku paprašyti – pradedu kniauksėti. Pvz. jei noriu į vonią pakliūti atsisėdu prie durų ir kniauksiu – ateina atidaro, noriu iš čiaupo atsigerti vandens – vėl pakniauksiu – atsuka vandenį ir atsigeriu. Jei noriu, kad su manim pažaistų – vaikštau kniauksėdamas - globėja jau žino - reikia su manim pabendrauti. Šiaip išdykęs nesu, gėlės manęs nedomina, užuolaidom nesikarstau - man svarbiausia būti šalia žmogaus.
Nuotraukose atrodau per daug rimtas – iš tikrųjų esu linksmas ir švelnaus būdo vaikis.

Valgau sausiukus, bet prašinėju ir visokių skanėstų: kaip tikras gurmanas mėgstu medų palaižyti, net bičių duonelę ragauju. Žodžiu viską turiu patikrinti, kad žinočiau ką į traukti į savo meniu.

Man patinka mano vardas, kuriuo mane šaukia , išgirdęs jį tuoj bėgu žiūrėti kas čia ko nori.
Na, ką, neblogas katinas esu, nieko neprikiši, beveik kaip šuniukas, tik į lauką vedžioti nereikia!

Globėja sakė, kad gali atvežti mane Klaipėdos apskrityje. Paskambink ir susitark tel. 8 614 94359 arba rašyk zritos @gmail.com.

Galite manimi pasigrožėti  čia. https://picasaweb.google.com/100536361416640511862/Sarkis?authkey=Gv1sRgCJzIxdyk58qnVQ

Ir dar čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius