Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 08

Katinas: ieškau tikrų namų. Skubiai

Sveiki, Mane vadina katinuku. Vardo aišku norečiau tikro, bet kolkas gerai ir šitas. Man jau apie 3-3,5 mėnesius ir gyvenu aš servise, ten kur mašinas remontuoja. Aš čia jau...
Čia aš
Čia aš

Sveiki,

Mane vadina katinuku. Vardo aišku norečiau tikro, bet kolkas gerai ir šitas.

Man jau apie 3-3,5 mėnesius ir gyvenu aš servise, ten kur mašinas remontuoja. Aš čia jau kokia mėnesį, naktimis darosi šalta. Priglaudė jie mane kai nebeturėjau kur dėtis. Mes su sesute pas juos netyčia užklydom, atidarė vartus ir užėjom trumpam.

Duoda jie man pavalgyti, atsigerti vandenuko ir išmokė atlikti gamtinius reikalus į dėžutę. Kartais nespėju nubėgti, bet aš labai stengiuosi, visgi jie mane priglaudė nors ir trumpam tikiuosi... Bet jiems esu labai dėkingas.
Aš pats tai mėgstu lakstyti, karstytis draskyklę, kurią jie man ir padarė, patogi, aukšta tokia ir nagučiai gerai galandasi, kaip tik man! Dar man patinka žaisti su laidais visokiais, o jų čia pilna, randu dar kokį izoliacijos gabalėlį, ar popieriuką ir dūkstu sau vienas, kol neaptingstu. Tada jau tik pamiegoti, patingėti kokiai valandėlei būtinai reikia, aš gi dar mažas, pavargstu...

Turiu ir laikiną guolį ten šilta :) Anksčiau su sesute žaisdavau, bet ją Karolis namo pas save pasiėmė, sakė neskriaus, tai aš jam leidau,  tikiuosi kad jai gerai sekasi.

A, tiesa, buvau pas daktarą. Sakė, kad tik kirmėliukų kažkokių turiu, tai davė labai jau neskanią tabletę, teko suvalgyti. O šiaip sveikas, judrus ir žaismingas. Dar sakė, kad mane reikia skiepyti, tik nežinau nuo ko, na bet jei reikia tai reikia, man tiks, kad tik neskaudėtų.

Labai labai ieškau namų su žmonėmis, kurie manim labai rūpinsis, ir džiaugsis pamatę, taip kaip aš juos, taip kaip tas kuris sesutę mano namo pasiemė, beje, jis mane irgi iš ryto pamaitina, ir dėžutę sutvarko. Pats taigi aš negaliu... O aš jam tada įjungiu savo „traktoriuką“,  ir laukiu kol mane pradės glostyti. Man labai patinka, kai glosto per nugarą. Beje, rankų draskyti aš nemoku, kažkaip manes niekas neišmokino, tik nežinau ,ar čia gerai ar ne :)

Na apie mane užteks. Čia telefono numeris, kurį nuo sienos nužiūrėjau, jeigu netyčia atsirastų norintis mane priglausti, paskambinkit ir aš būsiu labai dėkingas. Labai labai laukiu.

Katinukas

Kreiptis:
Karolis
+37065263013
Vilnius, Rasų g.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius