Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 27

Katinas Maksis ieško namų (nuotraukos)

Maksis - rusų mėlynasis. Na, gal ir mišrūnas, bet spalva tai švariai melsvai pilka su keletu baltų plaukelių pakaklėje. Įmitęs kaip buliukas, suaugęs, jau apsiraminęs ir namų aukštyn kojom neverčiantis, gėlių vazonų neiškapstantis, užuolaidomis nelaipiojantis katinas. Maksis yra ramaus būdo, mėgsta pamiegoti (o kuris iš mūsų to nemėgsta?! Jau nekalbant apie kates...), išeina į lauką, nuo namų (kad ir naujų) niekur nesitraukia, tik aplink pasisukioja, po krūmu paguli, žolytės pavalgo ir vėl į kambarį grįžta.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Maksis - rusų mėlynasis. Na, gal ir mišrūnas, bet spalva tai švariai melsvai pilka su keletu baltų plaukelių pakaklėje. Įmitęs kaip buliukas, suaugęs, jau apsiraminęs ir namų aukštyn kojom neverčiantis, gėlių vazonų neiškapstantis, užuolaidomis nelaipiojantis katinas. Maksis yra ramaus būdo, mėgsta pamiegoti (o kuris iš mūsų to nemėgsta?! Jau nekalbant apie kates...), išeina į lauką, nuo namų (kad ir naujų) niekur nesitraukia, tik aplink pasisukioja, po krūmu paguli, žolytės pavalgo ir vėl į kambarį grįžta.

Ant kelių gulėti nesiveržia, bet kai yra pamiegojęs, pailsėjęs, tai mielai ateina apie kojas pasitrinti, pasimeilinti, pamurkauti, o paglosčius ir pagyrus... eina vėl pavalgyti...

Maksis Jums patiko? Norite priimti jį į savo namus, savo šeimą? Skambinkite tel.: 8 672 141 89 (Utenos raj. gyvūnų globos namai).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius