Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 11

Katinas Rufas prašo pagalbos

Rufo pagalbos šauksmą išgirdo vieno namo gyventojai, nes katinėlis atšliaužė prie jų namo tvoros ir gailiai prašėsi pagalbos. Atidarę duris, žmonės išvydo nusilpusį, pusnyje...

Rufo pagalbos šauksmą išgirdo vieno namo gyventojai, nes katinėlis atšliaužė prie jų namo tvoros ir gailiai prašėsi pagalbos. Atidarę duris, žmonės išvydo nusilpusį, pusnyje gulintį katinėlį kraujuojančia letenėle. Jaunas, sušalęs, išsekęs mažylis gailiai miaukė žiūrėdamas į akis, kūneliu prispaudęs sužeistą kojytę.

Buvo jau vėlus vakaras ir žmonės atvežė kačiuką į sanitarinę tarnybą. Apie Rufą iš sanitarinės tarnybos mums pranešė jau ryte, darbuotojai prašė pagalbos – kačiuką reikėjo gabenti į veterinarijos kliniką.

Rufas laikosi. Jis tikras šaunuolis. Nežiūrint to, kad Rufui žiauriai suspausta spąstais letena, sutraiškyti keli pirštukai, jis išsekęs ir labai silpnas, nežiūrint to, kad mažylis kentė didžiulius skausmus, Rufas laikosi ir nepasiduoda. Mes nežinome kiek katinėlis turėjo iškentėti, nežinome ar jis pats sugebėjo išsivaduoti iš spąstų, ar jam kažkas padėjo.

Šiuo metu Rufas gydomas veterinarijos klinikoje. Jam pastatyta lašalinė, leidžiami vaistai. Sutrupintus pirštukus reikės amputuoti. Dar neaišku ar Rufas galės remtis suspausta letenėle, ar nenutraukti nervai. Savo sužeistą, skaudančią kojytę Rufas slepia, dažniausiai laiko ją sulenktą.

Rufas gydomas Filaretų klinikoje. Jei norite pasiteirauti apie jo sveikatą, galite skambinti tel. 865244093, jei norite aplankyti Rufą, galite nuvykti į kliniką.

Rufo gelbėjimui – gydymui, vaistams, operacijai, labai reikės lėšų, todėl neabejingi šio mažylio likimui, galite pervesti aukas jo gydymui į nurodytą sąskaitą arba palikti lėšų jo gydymui pačioje klinikoje.

lėšas jo gydymui, galite aukoti į šią sąskaitą, paskirtyje nurodydami: „sužalotam Rufui“

LT297300010103057960 (swedbank) Danutė Navickienė

Ačiū už jūsų supratimą ir pagalbą.

Jūsų dėka galime ir toliau gelbėti gyvūnus.

Galintys priglausti laikinai namuose šį rainiuką, labai prašome susisiekite tel. Nr. 865244093, 865354521, http://www.beglobis.lt/

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius