Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 09

Katinas su supernosimi ieško namų

Norit laimės? Reikia truputį pamygti Šnobiuko šnobelį. Pypt! Ir laimė jau čia, murkia, glaustosi, bendrauja, pasakojasi, ką veikė per dieną ir klausinėja, ką gero nuveikėte jūs....
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas
Temos: 1 Nosis

Norit laimės? Reikia truputį pamygti Šnobiuko šnobelį. Pypt! Ir laimė jau čia, murkia, glaustosi, bendrauja, pasakojasi, ką veikė per dieną ir klausinėja, ką gero nuveikėte jūs.

Labai reikia Šnobiukui žmogaus. Jis draugiškas ir mielas murklys, pats į glėbį įsilipo, rastas Molėtų plente prie vieno restorano... Gyveno ten visus pakalbindamas, gaudamas skanių kąsnelių, bet kadangi nėra užsigrūdinęs lauko katinas, o išmestas ar pasiklydęs naminukas, peršalo ir ėmė sirguliuoti. Ten jį rado Laura ir tiesiog negalėjo palikti.

Palikti gatvėj negalėjo, bet pasilikti namie irgi negali, turi kitų globojamų katinėlių, kuriuos negerai būtų suleisti kartu... Gal prisimenate pilkojo Rusiuko istoriją? Jam pas Laurą teko pagyventi vonios kambaryje, kad neskriaustų kitų katinų. Praėjo kiek laiko ir štai - naujas pilkuonėlis tą vonią užėmė. Ir taip pat rauda, skundžiasi, oi, nenoriu čia gyventi, noriu pas žmones, noriu dėmesio, paglostykite mane kas nors gi pagaliau! Rusiukui labai pasisekė - jis gyvena Kaune pas gerus žmones ir netgi draugiškai bendrauja su dviem jų šuneliais.

Dabar Šnobiuko eilė.

Kas įsikatins supernosį turintį gražuolį? Kas ras namuose kampą (ne vonią) geros nuotaikos užtaisui ir pasidės didelį pliusą karmos knygoje? Kreipkitės tel. 861865367 į jo globėją Laurą ir gal tai bus vienas geriausių jūsų apsisprendimų. Šnobis globojamas Vilniuje. Jei nesate tikri, ar sutarsite, prašome bent laikinos globos, pvz., porai savaičių! Drąsiau!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius