Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 05

Katinėliai peliautojai ieško darbo

Jie gali dirbti visai rimtais apsauginiais saugodami nuo pelių ir kitų graužikų Jus ir Jūsų turtą. Juk neilgai trukus ateis ruduo, kai pelių šeimynos ieškos šiltesnės vietelės ir...

Jie gali dirbti visai rimtais apsauginiais saugodami nuo pelių ir kitų graužikų Jus ir Jūsų turtą. Juk neilgai trukus ateis ruduo, kai pelių šeimynos ieškos šiltesnės vietelės ir kraustysis į Jūsų namus ar į pilnus šiųmečio derliaus aruodus. Bet Jūs galėsite visai ramiai miegoti, žinodami, kad VŠĮ „Katino svajonės“ ūsuotieji ir uodeguotieji užtikrins Jūsų aruodų saugumą nuo pelių vagilių.

VŠĮ „Katino svajonė“ globoje yra keletas katinukų – bailiukų. Jie bijo žmogaus, nepuola, nesikandžioja, bet tikrai neateis pasimeilinti, nelabai ir glostomi leidžiasi. Tokiems katinukams labai ieškome sodybų ar nuosavos valdos.

Jie juk irgi turi teisę į pilnavertį gyvenimą! Norime, kad šie katinėliai galėtų gyventi šalia žmogaus nieko nebijodami, kad būtų pamaitinti, turėtų kur pasislėpti nuo lietaus ir peržiemoti. Visi katinukai kastruoti/sterilizuoti ir paskiepyti.

Labai prašome atsiliepti žmones, galinčius suteikti tokiems katinukams prieglobstį.

VŠĮ „Katino svajonė“
Tel. 8 655 15024 (nuo 16 val), info@katinosvajone.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius