Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 28

Katinėliui Melsviui reikia globos: šeimininkai išsižadėjo

Kačiuką Melsvį į sanitarinę tarnybą atnešė jauna pora. Ultimatumas buvo toks – arba migdom, arba čia paliekam. Istorija, kurią papasakojo atnešusieji Melsvį: paėmė kačiuką su paž...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Kačiuką Melsvį į sanitarinę tarnybą atnešė jauna pora. Ultimatumas buvo toks – arba migdom, arba čia paliekam.

Istorija, kurią papasakojo atnešusieji Melsvį: paėmė kačiuką su pažeista užpakaline letenėle. Pasiėmė dėl to, kad rusų melsvasis, ne koks nors paprastas kiemo rainiukas. Todėl ir į pažeistą kojytę dėmesio nekreipė, juk beveik veislinis, gražuolis rusų melsviukas. Kantrybės užteko 1 mėnesiui. Katinėlis pasidarė našta – velka užpakalinę kojytę, nors ir veislinis, kažkodėl negydomas nepagyja savaime. Į dėžutę visada įlipa padaryti mažą reikaliuką, o didelį kartais šalia prie dėžutės padaro, neįlipa kažkodėl. Nusibodo. Kiek gi galima. Nebereikia mums jo. Neimat? Tai migdom. Nelaikysim daugiau. Nebenorim Melsvio. Nenorim problemų. Pažaidėm su juo, iškentėm net visą mėnesį.

Net visko matęs sanitarinės tarnybos darbuotojas, glostydamas kačiuką, buvo apstulbintas tokio cinizmo ir kartojo: anksti dar jį migdyti, toks gražus ir mielas kačiukas.

Melsvis jau pas mus. Bandysim jam padėti, kuo galima. Pirmiausiai konsultuosimės su gydytoju kaip pagydyti kojytę – ar galima bus padėti ir atstatyti kojytę vaistais, ar teks daryti operaciją ir amputuoti galinę kojytę.

Melsvis labai mielas ir tikrai labai gražaus šviesiai melsvo atspalvio kailiuku katinukas. Jam nepasisekė, nes jo atsisakė susidūrę su pirmomis sveikatos problemomis.

Iš patirties žinome, kad jei ir reiks amputuoti kojytę, mažylis gyvens pilnavertį gyvenimą, nes su trimis kojelėmis kačiukai lakioja kaip viesulas. Jie prisitaiko ir nejaučia diskomforto. Bet... Apie tai dar anksti kalbėti. Gal mažyliui galėsime padėti ir kitaip ir išsaugodami jo kojytę.

Jei galite padėti katinukui Melsviui ir paaukoti lėšų jo apžiūrai ir gydymui, galite aukoti į mūsų sąskaitą, su prierašu kačiukui Melsviui.

Mūsų rekvizitai:

Pavadinimas: Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyrius
Registracijos adresas: S. Stanevičiaus g. 45-23 LT-07115, Vilnius
Įstaigos kodas: 125535218
Sąskaitos nr.: LT047300010002464463 (Swedbank)
Banko kodas: 73000
SWIFT kodas: BIC-HABALT22

LT467044060000907966 (SEB bankas)
Banko kodas: 70440
SWIFT kodas: CBVILT2X

Labai dėkojame!

Taip pat Melsviukas ieško namų, kuriuose bus mylimas ir niekada nebepatirs artimųjų išdavystės jausmo. Jei galite priglausti Melsviuką namuose, skambinkite tel. 865244093, 865354521, 865225229

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius