Tiesiogiai

Kandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turoKandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turo

2012 08 01

Katytė Doroty ieško namų arba laikinos globos (nuotraukos)

Tai be galo žavi, graži, meili katytė, nuostabaus kailiuko savininkė, bet... vieniša ir nelaiminga. Visai nebijanti žmonių, šunų ir automobilių... Visais pasitinkinti.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Tai be galo žavi, graži, meili katytė, nuostabaus kailiuko savininkė, bet... vieniša ir nelaiminga. Visai nebijanti žmonių, šunų ir automobilių... Visais pasitinkinti.

Doroty - katytė iš Trakų. Tikrai kažkada buvusi naminukė. Viename Trakų daugiabučio kiemų atsivedusi penkis vaikelius. Moteris atsitiktinai, važiuodama pro tą kiemą ir pamatė šeimynėlę - Doroty su keturiais angliukais ir vienu pilkiuku. Katinėliai buvo maždaug mėnesio amžiaus ir bandė lysti pro groteles šalia daugiabučio namo rūsio.

Namas visai šalia pagrindinės gatvės, todėl šeimynėlei ten buvo labai nesaugu. Kodėl rašau „buvo"? Kol atskubėjome Doroty į pagalbą, vaikučių nebeliko. Nežinome (ir jau nesužinosime) koks likimas juos ištiko. Greičiausiai, trukdė kažkam šeimynėlė ten.

Šiandien Doroty jau Vilniuje, saugi, sterilizuota, tik... kaip ir anksčiau be namų. Gal norite šią gražuolę priglausti savo namuose, o gal galite pasiūlyti jai laikiną globą po sterilizacijos? Tuomet skambinkite Erikai: 860014377 (Všį „Mažoji Liza")

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius