Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 10

Katytei Galaktikai reikalinga parama, kad pasveiktų

Kad ir kaip būtų sunku, kad ir kaip sau kartotume „viskas nieko daugiau ne be priimsime, nes nebėra vietos“, tačiau gyvenimas tik pasijuokia iš mūsų ir meta naują iššūkį. Prieš...

Kad ir kaip būtų sunku, kad ir kaip sau kartotume „viskas nieko daugiau ne be priimsime, nes nebėra vietos“, tačiau gyvenimas tik pasijuokia iš mūsų ir meta naują iššūkį.

Prieš savaitę į "SOS gyvūnų" duris pasibeldė moteris, nešina katyte, ir paprašė pagalbos. Moteris vargšę katytę pastebėjo gulinčią kieme, bandė ją pašerti, tačiau ji tik palaižydavo maistelį ir viskas, atrodė labai nusilpusi ir išvargusi. Buvo aišku, kad ji serga, tačiau moteris sunkiai pragyvena iš gaunamų pinigėlių, o ir šeimos nariai griežtai nepritarė moters norui padėti katei, todėl vienintelė išeitis buvo ieškoti pagalbos pas mus. Katytei skubiai reikėjo veterinaro apžiūros, todėl ji iškart nukeliavo į Naujininkų veterinarijos gydyklą. Ten jai buvo atlikti įvairūs tyrimai ir nustatytas stiprus šlapimo pūslės uždegimas, peršalimas, žaizdelės burnoje. Jau savaitė kaip katytė klinikos stacionare. Vargšiukė jau po truputį atsigauna, pradėjo valgyti, jai leidžiami antibiotikai ir vitaminai. Veterinarė sakė, kad dar kelios dienos ir katytė būtų neišgyvenusi...

Katytę pavadinome Galaktika. Ji be galo meili, dar nepradėjus jos glostyti ji jau pradeda murkti. Galaktika jauna katytė ir spėjame, kad buvusi naminė.

Labai prašome paremti Galaktikos gydymą, nes jau susidarė nemaža skola, o gydymas dar nebaigtas.

Apžiūra+tyrimai (šlapimo, kraujo)+antibiotikai+vitaminai+stacionaras= ~300 Lt.

Kaip paaukoti rasite čia http://www.sos-gyvunai.lt/lt/apie/rekvizitai/, nepamirškite nurodyti kad pinigus skiriate Galaktikai. Jei paramą atnešite į Akropolio „SOS gyvūnų“ namelį, tai budinčioms savanorės pasakykite, kad pinigai skirti būtent Galaktikai.

O gal atpažinote ją, gal tai jūsų dingusi katė? Tada skambinkite 860039525.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius