-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 01 06 /09:15

Kavarskiukas: liūdna vaikystė. Prašome globos

Pamatę šio šunio nuotraukas, supratome – arba lekiame jau dabar, arba jis užsikankins. Nebuvo kada nė galvoti kur jį priglausti, kaip ir kur gydyti. Nelaimėliui nuo ilgo bei...
Temos: 1 Vaikystė

Pamatę šio šunio nuotraukas, supratome – arba lekiame jau dabar, arba jis užsikankins. Nebuvo kada nė galvoti kur jį priglausti, kaip ir kur gydyti. Nelaimėliui nuo ilgo bei gausaus viduriavimo iš išangės išlindo žarna. Šuneliui ilgą laiką teko kęsti skausmus. Štai taip šis šaunuolis atsidūrė pas mus.

Esame dėkingi tiek veterinarams, tiek jums, brangieji, prisidėjusiems prie Kavarskiuko gydymo. Dabar šis mielas keturkojis sveikutėlis, žvalutėlis, bet... labai nelaimingas.

Kai praėjo visos negandos, kai atsigavo šunelio organizmas jame nubudo nenusakomas noras džiaugtis pasauliu, džiaugtis gyvenimu, džiaugtis visais, kurie tik randa jam nors minutėlę laiko. Tačiau vet.gydyklos personalas kad ir labai stengiasi, bet vis tik savo laiką turi skirti ligoniukams, o ne sveikam šuneliui.
Štai taip ir teka mažutėlio gyvūnėlio dienos – narvelyje, kuriame jis taip liūdi, kad net ir balsu paverkia.

Labai prašome priimti Kavarskiuką pas save į namus laikinai globai, kad jo vaikystėje atsirastų paprasčiausių šuniukiškų džiaugsmų: palakstyti, pagaudyti kamuoliuką, pasidžiaugti žmogaus draugija.

Kaunas, 865282924, neringa@penktakoja.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius